DOLAR

32,5191$% -0.09

EURO

34,8162% -0.15

GRAM ALTIN

2.425,40%-0,18

ÇEYREK ALTIN

4.064,00%-0,89

TAM ALTIN

16.198,00%-0,94

BİTCOİN

2150032฿%-0.75399

a

23 Şubat 2022 Survivor All Star Kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor All Star 23 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan bölümde hangi takım ödül oyununu kazandı ve Survivor All Star 23 Şubat kim elendi? bugün belli oldu. Merak ettiğiniz detayları yayından sonra güncellenecek olan yazımızda bulabilirsiniz.

Survivor All Star 23 Şubat

Adaya Kim veda etti?

Noter eşliğinde yapılan halk oylamasında Survivor All Star’a 23 Şubat tarihinde veda ederek elenen isim Yunus Emre oldu.

https://youtu.be/MLlxim_NBws
ödül oyununu hangi takım kazandı

Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Bu hafta 23 Şubat oyunlarında ödülün sahibi gönüllüler oldu.

TV8 kanalının yayınından sonra buraya ekleyerek bilgi vereceğiz.

Geçtiğimiz hafta 16 Şubat’ta neler yaşanmıştı?

Bugün ki yarışmada ünlüler gönülleri 8-0 ve 8-1 yenerek damga vurdu. Ödülleri de villada patates kızartması yemek oldu. Survivor da bugün konsey de gergin anlar yaşandı. İlk konu ünlüler adasında erzak çalınma konusu oldu. Ünlüler bu hafta gece erzakların azaldığını ve kim yapıyor diye tartışma konusu oldu.

Batuhan konsey de fazlasıyla sinirlendi. Kim çalıyor ise bulunsun diye ısrar ettikçe ünlüler arasında gergin anlar yaşandı. Adem, Batuhan bazı şeyleri abartıyor paronoya yapıyor demesi dikkat çekti. Nöbetin Ademin tutması zan altında bıraktı. Diğer konu ise, Acun’un Sude ile Nisa gerginliğini sorması. Konu tekrar açılınca Mert ‘inde’ Nisa artık kendi ilişkine bak bize karışma ben sana yardım ettim zamanında’ dedi. Sude de kararlı tavrını sürdürdü ve Nisa’ya artık laf yapmamasını istedi. Nisa da ‘ yorum yapmıyorum artık sana ‘dedi.

Survivor All Star 23 Şubat ödül oyununu hangi takım kazandı

Bu konular konuşulurken Batuhan’ın tekrar bizimle erzaklarımızı kim çalıyor Acun bey demesi üzerine Mert’in ” başka konular var” demesi üzerine çalanın kimin olduğunu düşündüğü merak konusu oldu. Diğer konu da yarın ki Survivor yarışması da futbol oldu. Sercan’ın futbol yarışması istemesi üzerine Acun Ilıcalı yarın ki yarışmamız futbol olacak dedi.

Sürgün adasında olanlar Evrim, Aşkım, Atakan, Ezgi idi. Survivor’a veda eden isim yarışmaya yedek olarak yeni katılan Ezgı Hocaoğlu oldu. 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP