DOLAR

32,3539$% 0.1

EURO

35,4808% 0.04

GRAM ALTIN

2.322,63%0,17

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%0,07

TAM ALTIN

15.979,00%0,07

BİTCOİN

2295493฿%2.49591

a
  • Ege Gazete
  • Spor
  • Alanyaspor Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Maç özeti 20 Şubat 2022

Alanyaspor Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Maç özeti 20 Şubat 2022

Ligin 26. haftasında karşıya karşıya gelen takımlardan Alanyaspor Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Bu sezonun en iyi futbol oynayan takımlarının başında yer alan konuk ekip bu maçta takılabilir diye düşünülüyordu ve sonuç çok farklı oldu. Maçın detayları ve önemli gelişmeler haberimizde verildi.

Süper Lig’de 26. hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Bu maçlardan bir tanesi de Alanyaspor Trabzonspor karşılaşması idi. Lig’de zirvede yer alan ve koşarak şampiyonluğa yaklaşan deplasman takımı için bazı otoriteler tarafından artık takılabilir denildi fakat işler tam tersine döndü. İlk yarı maçı kopartan takım Trabzonspor oldu ve tam 4 gol atarak Alanyaspor’a sahayı adeta dar etti. İlk yarı Aytemiz Alanyaspor 0-4 Trabzonspor şeklinde sonuçlandı.

Aytemiz Alanyaspor Trabzonpor maç özeti

Mücadelenin henüz 5. dakikasında Trabzonspor, Nwakaeme’nin golü ile öne geçti. Kaleci Marafona’nın pasında araya giren Dorukhan Toköz, topu Nwakaeme’ye kazandırdı. Bu futbolcunun yakın mesafeden vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

  1. dakikada bordo-mavili ekip farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan Puchacz’ın ortaladığı topu arka direkte Cornelius kafayla diğer tarafa çıkardı. Nwakaeme, topu boş kaleye gönderdi ve skor 2-0 oldu.
  2. dakikada Trabzonspor üçüncü golünü buldu. Bordo-mavili ekibin baskısında geri gelen pası kaleci Marafona uzaklaştırmak isterken top, Cornelius’a çarparak önüne düştü. Cornelius’un rakip defansı geçerek çektiği şutta top ağlarla buluştu.

Trabzonspor 39. dakikada farkı 4’e çıkardı. Visca’nın soldan kullandığı kornerde Alanyaspor defansı topu uzaklaştırmaya çalıştı. Siopis, ceza yayı içine gelen topu kaleye göndermek istedi. Havalanan topu Dorukhan Toköz kafayla filelerle buluşturdu.

Alanyaspor’da Wilson Eduardo, 67. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Karşılaşma Trabzonspor’un 4-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Trabzonspor bu sonuçla ligdeki puanını 63’e yükselterek ikinci Konyaspor ile aradaki puan farkını 14’e çıkardı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP