DOLAR

32,5704$% 0.15

EURO

34,8673% 0.54

GRAM ALTIN

2.424,29%-0,33

ÇEYREK ALTIN

4.075,00%-1,64

TAM ALTIN

16.254,00%-1,63

BİTCOİN

2161641฿%0.6161

a

Aleyna Tilki Haldun Demirhisar görüntülenmesine açıklama

Geçtiğimiz günlerde Haldun Demirhisar ve Aleyna Tilki Etiler'de birlikte görüntülenmişlerdi ve beklenen açıklama ise şarkıcının annesi Havva Öztel'den geldi. Havva Öztel ne açıklaması yaptı? Havva Öztel Kimdir? Haldun Demirhisar kimdir? sizler için haberimizde derleme yaptık.

Özellikle genç kesim tarafından beğeniyle takip edilen pop şarkıcısı Aleyna Tilki önceki gün Etiler’de Haldun Demirhisar ile görüntülenmişti. Kendisinden hayli yaş ca büyük işadamıyla görüntülenen şarkıcının annesinden bugün açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde Etiler’de bir mekanda birlikte görülen Aleyna Tilki ve Haldun Demirhisar gazetecileri görünce panik yaptılar. Tilki arkadaşlarımla yemek yedik derken, Demirhisar zafer işareti yaptı. Türkiye’de birçok sektörde iş yapan tanınmış işadamı daha önce Bennu Gerede ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.

Aleyna Tilki Haldun Demirhisar

Aleyna Tilki Haldun Demirhisar Video

İkilinin görüntülenmesi magazin gündemi damgasını vurmuştu ve beklenen açıklama Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel‘den geldi.

Aleyna-Tilki-Haldun-Demirhisar

Havva Öztel’in 2. sayfa programına yaptığı açıklamalar

Şarkıcı Tilki’nin annesi Havva hanım yaptığı açıklama da, Haldun bey kızımın 4 senelik arkadaşıdır. Atölyesinde resimler yaparak kafasını dağıtır dedi.

Haldun Demirhisar Serenay Sarıkaya

Haldun Demirhisar Serenay Sarıkaya ile geçtiğimiz yaz aylarında tatil beldesi Göcek’te görüntülenmişlerdi.

Aleyna-Tilki-Haldun-Demirhisar-resim

HALDUN DEMİRHİSAR KİMDİR?

Türkiye’de birçok sektöre yatırım yapan İzmirli bir iş insanı ve Heavenly dDF’ adındaki şirketinin sahibi olan Haldun Demirhisar, Kuum Beach, The Stay Otel ve Plage Isolee gibi yerlerin işletmeciliğini yapıyor. Bunlarla birlikte mimarlık ofisi ve restoran işletmeciliği de yapan Haldun Demirhisar, bir dönem Bennu Gerede ile yaşadığı birliktelikle gündeme gelmişti.

Aleyna-Tilki-Haldun-Demirhisar1

Havva Öztel Kimdir?

Havva Öztel 1978 yılında dünyaya gelmiştir. 42 yaşındaki Havva Öztel, eşi Mehmet Tilki’den 2017’de boşandıktan sonra kızları ile birlikte yaşamaya başlamıştır. Havva Öztel, aslen Trabzonlu. Aleyna Tilki şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel, kızının şöhreti sonrasında bir yurt sahibi oldu

Aleyna-Tilki-2.-sayfa

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP