DOLAR

32,5516$% 0.02

EURO

35,0261% 0.43

GRAM ALTIN

2.423,39%0,02

ÇEYREK ALTIN

4.052,00%0,02

TAM ALTIN

16.160,00%0,02

BİTCOİN

2088572฿%-3.80256

a

Bakan Koca, Nisa bebek son durumu hakkında iyi haberler verdi!

Mihriban Nisa bebek son durumu hakkında Sağlık bakanı Fahrettin Koca güzel haberler verdi. Beyin ölümü gerçekleşen bebeğin tepki verdiği açıklaması yapıldı.

Sağlık bakanı, Fahrettin Koca Nisa Mihriban bebek hakkında güzel haberler verdi. Geçtiğimiz günlerde annesi tarafından sokağa terk edilen Nisa bebek acil sağlık çalışan Büşra tarafından emzirilmiş ve süt annesi olmuştu. Bebeğin ismini Nisa Mihriban olarak koymuştu.

Sağlık çalışanı Büşra Durmaz, terk edilmiş bebek ihbarına gitmiş ve bir arazide terk edilmiş olarak bebeği bulmuştu. Aç olduğunu fark eden Durmaz bebeği emzirmiş ve istekler doğrultusunda kızının ikinci ismini Nisa Mihriban olarak bebeğe vermişti.

Sağlık çalışanı Büşra Durmaz,Nisa Mihriban bebek, nisa bebeğin annesi

Ancak bir kaç gün sonra rahatsızlanan bebek yoğun bakıma alınmış ve tedavi gören talihsiz bebeğin beyin ölümü gerçekleşmişti. Türkiye’yi yasa boğan bu acı haberden sonra bugün Fahrettin Koca Twitter hesabından Nisa bebeğin durumunda gelişme olarak paylaşım yaptı.

Koca’nın yaptığı paylaşım şöyle

Nisa bebeğin durumunda gelişme: Durumu beyin ölümü açısından takip edilen Nisa bebekten sevindirici haber var. Hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk kez, ağrılı uyaranlara bilinçli olmasa da tepki veriyor. Hekimlerimiz ellerinden geleni yapıyor. Siz de dualarınızı eksik etmeyin” sözlerini paylaştı.

Fahrettin Koca Twitter paylaşımı

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden tedavisi devam eden Nisa bebeğin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, “Nisa Mihriban bebeğin hastanemiz çocuk yoğun bakım kliniğindeki takibi ve mekanik ventilatöre bağlı olarak devam etmektedir. Daha önce ağrılı uyaranlara yanıt vermeyen Nisa bebek, bugün ağrılı uyarana deserebre yanıt vermiştir. Bu gelişmeyle birlikte Nisa bebeğin daha önce 3 olan Glaskow Koma Skoru, 4’e yükselmiştir. Bebeğimizin kritik durumu devam etmekle birlikte biraz ilerleme kaydetmiş olması umut vericidir. Nisa bebeğimizin sağlık durumuna kavuşması için tüm imkanlar seferber edilmiştir. Bebeğimize Allah’tan şifa diliyoruz” denildi.

BÜŞRA DURMAZ HABERE ÇOK SEVİNDİ!

Nisa bebek hakkında gelen iyi haberler sonrasında, süt annesi Büşra Durmaz bu haberi duyunca çok sevindi ve şu paylaşımda bulundu.

“Süt kokulu kızım. Yüreğimde bayramlık sevinci var bugün. Her yeri rengarenk boyayasım var. Öyle güzel dualar alıyorsun ki güzel kızım” paylaşımı yaptı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP