DOLAR

32,3321$% 0.25

EURO

35,0847% -0.13

GRAM ALTIN

2.292,83%0,69

ÇEYREK ALTIN

3.970,00%-0,26

TAM ALTIN

15.880,00%-0,26

BİTCOİN

2273723฿%0.53073

a
  • Ege Gazete
  • Spor
  • Barcelona Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, İddia tahminleri

Barcelona Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, İddia tahminleri

Barcelona Galatasaray UEFA Son 16 tur maçı bu akşam oynanacak. Barcelona Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek.

Barcelona Galatasaray maçı hangi kanalda, Barcelona Galatasaray maçı canlı izle linki haberin devamında verildi. Maç saat kaçta olduğunu arayanlar detaylar yazının devamında. UEFA Ligi’nde mücadelece edecek olan temsilcimiz Galatarasay Barcelona ile büyük mücadeleye çıkıyor.

Barcelona Galatasaray maçı Camp Nou’da oynanacak. UEFA grup maçlarında başarılı sonuçlar alan sarı kırmızılı temsilcimiz EEFA SON 16 turu maçında Barça’nın evine konuk oluyor. Bu maç gözler her iki takımda da görev yapan Arda Turan’ı aradı fakat futbolcu sakatlığından dolayı kadroya alınmadı, bu maç eski takımına karşı oynayamayacak.

BARCELONA GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA

Nefes kesen bir mücadele olması beklenen Barselona Galatasaray maçı EXXEN platformunda canlı olarak saat 23.00’da başlayacak.

İDDİA TAHMİN VE YORUMLARI

G.Saray her açıdan çok kötü durumdayken Avrupa’nın en zor deplasmanlarından birine çıkıyor. Üstelik Barcelona Xavi ile büyük takım gibi oynamaya başladı. Hafta sonu geri düştüğü maçı çevirdi. Avrupa Ligi öncelikli hedef. Barcelona tek başına maçı ilk yarıdan 1.5 ve maç sonu 3.5 Üst’e taşıyabilir. Bu seçeneklerin oranlarının çok düşük olmamasının nedeni G:Saray’ın Avrupa’da oynadığı düşük skorlu maçlar ama buna neden olan G.Saray’ın sağlam görüntüsü son dönemde yok.

TAHMİN: Alt/Üst 2.5: Üst Oran: 1.31

Barcelona, Xavi’nin göreve gelmesi ile yükselişe geçti ve form tutmayı başardı. Ligde 11 maçtır kaybetmeyen ve UEFA Avrupa Ligi’nde ise Napoli’yi deplasmanda 4-2 mağlup ederek tur atlayan son derece başarılı bir Barcelona var. Galatasaray’da ise durumlar pek iç açıcı değil. Torrent ile çıktığı 8 maçta puan ortalaması 1.0 olan ve kalesinde 17 gol gören bir sarı kırmızılı takım var. Barcelona lehine açılan oranları değerlendirmek son derece mantıklı. İlk 45 dakikada Barcelona’nın skor üstünlüğünü alarak devreyi önde kapatmasını bekliyorum.

TAHMİN: İlk Yarı Sonucu: 1 Oran: 1.35

Barcelona, Xavi’nin gelişinin etkisinin ardından devre arasındaki flaş transferlerle birlikte bir şampiyon takım formuna iyice büründü. Çok iyi oynuyorlar. Torrent ile birlikte istediğini bulamayan temsilcimiz G.Saray ise ne yazık ki oyun olarak çok istikrarsız. Torrent geldiğinden bu yana tek olumlu gelişme fiziksel temponun artması. Gollü geçmeye aday. Ayrıca 9.5 üst korner de düşünülebilir.

TAHMİN: Alt/Üst 2.5: Üst Oran: 1.31

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP