DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

BİTCOİN

2071549฿%3.80388

a

Denizli otomobil pazarı fiyatlardan boş kaldı

Her zaman dolu olan Denizli 2. el otomobil pazarı bu haftalarda boş kalmış durumda. Satıcılar çok az sayıda araç getirince alıcılar dert yandı ve alım yapamadan pazardan ayrıldılar.

Denizli’de yıllardır her hafta kurulan otomobil pazarı çok fazla artan ve devamlı belirsizlik gösteren fiyatlar yüzünden boş kaldı. Genelde bu pazarın doluluk oranı yüksek olmasına rağmen son haftalarda pazar boş kaldı.

Her hafta dolu olan araç pazarına bu hafta gelen gelen 2. araç alıcıları elleri boş döndüler. Piyasada sürekli yaşanan dalgalanmalar, sıfır araçlarda yapılan stoklar ve belirsizlik gösteren fiyatlar yüzünden araç satışı yapmaya gelen sayısı çok azdı.

Araç sürücüleri ise yaşanan bu durumun, her hafta artan fiyatlar ve satılan araçların yerine araç alınamamasından kaynakladığını söylediler. Araç sahipleri, araçlarını satıp satamama konusunda kararsız kalmış durumdalar. Çünkü hangi zamanda daha yüksek kar ederiz veya nasıl zarar etmeyiz diyerek araçlarını satmak için bekliyorlar. Şuan da Denizli’de olduğu gibi bir çok pazarda aynı durum yaşanmakta.

Denizli’de bu hafta 2. el araç almak için pazara giden alıcılar çok az sayıda aracı görünce şaşkına döndüler. Daha önce hiç bu kadar boş olduğunu görmediğini söyleyen vatandaşlar elleri boş pazardan ayrıldılar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP