DOLAR

32,3539$% 0.1

EURO

35,4808% 0.04

GRAM ALTIN

2.322,63%0,17

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%0,07

TAM ALTIN

15.979,00%0,07

BİTCOİN

2295493฿%2.49591

a

Didem Arslan Yılmaz’la 25 Mart 2022, Rukiye’nin kızı Nursultan savcılığa ifade verdi!

Rukiye’nin kızı Nursultan yeni ifade verdi. Yılmaz Kılınç cinayeti çözüldü mü? Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 25 Mart 2022 tarihinde ekrana gelen canlı yayında Yılmaz Kılınç cinayetinde yeni gelişme yaşandı.

Didem Arslan Yılmaz, Nursultan’ın jandarmaya yeni ifade verdiğini açıkladı ve ifadeyi Rukiye’ye okudu. Çelişkiler ifadeler veren Rukiye hala Yılmaz Kılınç cinayetinin baş şüphelisi konumunda. Fakat hala Mersin Silifke’de bir baraka da vahşice öldürülen Yılmaz Kılınç’ın katilinin kim olduğu netleşmedi.

NURSULTAN’IN VERDİĞİ İFADE

Nursultan Silifke Başsavcılığı’na verdiği ifadede;

“Olay sırasında babamla yan yana yataklarda yatıyordum. Ben uyuduktan sonra koluma kan lekesi gelmesi üzerine uyandım. Uyandığımda annem odada değildi. Ben annem ve babamın şaka yaptıklarını düşündüm. Babamın kafasındakinin boya olduğunu zannettim”.

rukiye’nin kızı nursultan’ın ifadesi

“Bir süre sonra dışarıdan gelen annemin şalvarı tam olarak çekili olmadığı için tuvaletten geldiğini tahmin ettim”

rukiye’nin kızı nursultan’ın ifadesi1

“Ben yabancı birisini görmedim veya herhangi bir ses duymadım. Bu olayı dışarıdan birinin gerçekleştirdiğini zannetmiyorum. Hatırladığım kadarıyla annem ve babam ortak telefon kullanıyordu.

rukiye’nin kızı nursultan’ın ifadesi3

Annem ve babam sürekli tartışırlardı, birbirlerine hakaretler ederlerdi. Annem bir şey yapmazdı ama babam annemi döverdi” dedi.

rukiye’nin kızı nursultan’ın ifadesi2

“Annem Kezban D’ye babamı kendisinin öldürdüğünü söylemiş. Annesi bunu Nehir’e anlatmış. Nehir’de bana bu durumu söyledi” dedi.

didem arslan yılmaz rukiye’nin kızı nursultanın ifadesi

Rukiye Yılmaz Kılınç’ı öldürdüğünü itiraf etmiş!

Rukiye’nin kızı Nursultan’ın verdiği ifade bu şekilde oldu. Bu ifade de dikkat çeken ayrıntılar ise, cinayeti dışarıdan birinin gerçekleştirdiğini sanmıyorum demesi ve Rukiye’nin Kezban D’ye babamı öldürdüğünü söylemiş cümleleri oldu. Çünkü Rukiye, cinayetin ben tuvalette iken dışarıdan birinin işlemiş olduğunu öne sürüyor.

Rukiye ifadenin okunmasından sonra sinirlenerek küfür etti ve stüdyoyu terk etti. Programın kafeteryasına giderek oturdu ve söylenmeye başladı.

Bu dosyada henüz bir sonuç alınamadı, ilerleyen günlerde neler yaşanacak? Yılmaz Kılınç’ın katili kim olduğu bulunacak mı? göreceğiz.

Gelişmeleri yakından takip etmek için Ege Gazete TV Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayınız.

ABONE OL

DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME 25 MART 2022

didem arslan yılmaz’la vazgeçme 25 mart 2022 rukiye
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP