DOLAR

32,6238$% 0.3

EURO

34,8020% 0.3

GRAM ALTIN

2.418,92%-0,55

ÇEYREK ALTIN

4.101,00%-0,55

TAM ALTIN

16.353,00%-0,56

BİTCOİN

2179599฿%3.52781

a

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Ali Borazan’ın evine baskın

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 16 Mart izlenen son bölümde sıcak gelişmeler yaşandı. Cansu Ali Borazan ile konuştuktan sonra ortalık karıştı ve polis Ali’nin evine baskın düzenledi. Baskın sonrasında muhabir Ali Borazan tarafından darp edildi ve kovalandı.

Cansu olayı nedir? Neler yaşandı?

Bir süredir kayıp olan ve annesinin programa başvurarak kızı Cansu’nun bulunmasını istedi. 22 gün sonra bulunarak programda canlı yayına katılan Cansu neler yaşadığını anlattı. Anlattıkları arasında dikkat çeken konu ise, Ali Borazan isimli şahısın yayınında kaldığını, o şahısın yasaklı madde ticareti yaptığı ve şiddet gördüğü oldu. Bir süre Ali Borazan’ın yanında kaldım yüzük takma olayımız oldu ama benle birlikte iken Özlem isimli bir kadını eve getirdi. Evli ve çocuğu olan bu kadını getirmesi ve şiddet olmasından dolayı ben yanından kaçtım dedi. Özlem’in kim olduğu hakkında sorulan sorulara verdiği cevaplar sonrası ve açıklamaları ile dosya Özlem üzerinde yoğunlaştı. Çünkü Cansu, Özlem Ali Borazan’ın yanında zorla tutuluyor olabilir ve şiddet görüyor demesi üzerine Didem Arslan ekibi harekete geçti.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Cansu, Ali Borazan

DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME 16 MART GELİŞMELERİ

https://youtu.be/NtI5LEmVauE
Ali Borazan’nın evine polis baskını didem arslan yılmaz’la vazgeçme

Ali Borazan ile görüntülü görüşme yapıldı ve iddialara cevaplar verdi suçlamaları kabul etmedi. Sonraki günlerde Özlem’in annesi de yayına katıldı ve kızının kurtarılmasını istedi. Borazan’ın evinde gerçekleştirilen canlı yayında, Didem Arslan ve Özlem’in annesinin ısrarla Özlem’i bize göster, kızın iyi olup olmadığını, rızası ile mi yanında kalıyor öğrenelim demelerine rağmen göstermedi. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeç programının ekibinin yaptığı ihbarla İzmir Emniyet Müdürlüğü harekete geçerek, Ödemiş’te bulunan şahısın evine baskın düzenlendi.

ALİ BORAZAN’IN EVİNE POLİS BASKINI

didem arslan ali borazan‘ın evine polis baskını

Olay yerinde olan ve çekim yapan Didem Arslan Yılmaz’ın muhabiri, polisler Ali Borazan’ı, annesini ve Özlem’i alarak şuan karakola götürüyorlar dedi. Bu esnada kameranın ters dönmesi ve koşuşturma yaşanması üzerine çekim yapan muhabir Didem Arslan’a Ali Borazan beni şuan darp ediyor kaçıyorum dedi.

didem arslan yılmaz, cansu, özlem, ali borazan

Koşmaya başlayan ve arkasından koşan Borazan’dan kaçan muhabiri polisler ekip aracına alarak güvenli alana götürdü. Az önce polislerin Ali’yi aldığını ve karakola götürüyor, nasıl şuan seni kovalıyor soruları üzerine muhabir, evet karakola gidiyorlardı fakat nasıl olduysa kaçmış dedi. Polis aracından kaçmış olabileceğini söyledi ve Ali’nin şuan evine gittiğini söyledi.

Ali Borazan muhabire saldırdı!

ali borazan muhabire saldırdı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP