DOLAR

32,3291$% 0.23

EURO

35,0859% -0.14

GRAM ALTIN

2.294,62%0,77

ÇEYREK ALTIN

3.978,00%-0,14

TAM ALTIN

15.911,00%-0,13

BİTCOİN

2283553฿%1.23881

a

En Hamarat Benim 11 Nisan 2022 yeni yarışmacılar kim?

Kadir Ezildi'nin sunduğu temizlik yarışması En Hamarat Benim 11 Nisan 2022 yeni yarışmacılarını tek tek sizlere tanıttık.

Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim 11 Nisan 2022 izle bölümünde yeni yarışmacılar tanıtıldı. ilk gün yarışmacısı Merve Demirtaş kaç puan aldı? Programda alınan yeni bir kararla, bundan sonra temizlik yorumlarını sadece Kadir Ezildi yapacak.

EN HAMARAT BENİM YENİ YARIŞMACILAR KİMLER?

Bu hafta En Hamarat Benim yeni yarışmacıları şöyle, Merve Demirtaş, Mustafa Kemal Aksoy, Servet Sakin Tarhan, Sema Çom ve Nargül Babahanova . Yarışmacıları tek tek tanıyalım.

MERVE DEMİRTAŞ KİMDİR?

en hamarat benim merve demirtaş kimdir

ilk gün yarışmacısı Merve Demirtaş oldu. 34 yaşında ev hanımı olan yarışmacı Edirneli ve 3 çocuk annesi. 14 yıllık evli olan olan Nuray ev hanımı fakat eşine destek olmak için yemek yaparak satıyor.

MUSTAFA KEMAL AKSOY KİMDİR?

en hamarat benim mustafa kemal aksoy kimdir

2. Gün yarışmacısı Mustafa Kemal Aksoy olacak. 34 yaşında olan yarışmacı aslen İzmir’li ve çalışmıyor. Evde bir çocuğum var yani küçük bir köpeğim mevcut. o yüzden temizliğe daha fazla dikkat etmek zorundayım. Kuzenimle birlikte yaşıyoruz, evde bütün yemekleri ben yaparım. Elim lezzetlidir, bir aşçı gibi, gurme gibi ne yediğimi bilir damak tadıma güvenirim.

SERVET SAKİN TARHAN KİMDİR?

en hamarat benim servet sakin tarhan kimdir

3. gün yarışmacısı Servet Sakin Tarhan hanım, 57 yaşında 2 çocuk annesi, Gümüşhane’li ve ev hanımı. Kendisini şöyle anlatıyor. Hamaratım, temizim, titizim, düzenliyim. Mutfağımda da temiz yemekler çıkardığım için çok beğenilmiş ve takdir almışımdır. Bakanlardan, dekanlara hatta profesörlere kadar takdir almışımdır. 14 yıl boyunca aşçılık yaptım, üzerime tanımıyorum.

SEMA ÇOK KİMDİR?

en hamarat benim sema çom kimdir

4. gün yarışmacısı, Sema çok hanım oluyor. 45 yaşında Ordu Ünye’li olan yarışmacı temizlik görevlisi. 27 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Kendisini şöyle anlattı. Evlere temizliğe gidiyorum, temizliğime ve ev becerime o kadar güveniyorum ki, bir çılgınlık yaptım ve Kadir beye katıldım. Çalıştığım için 2 saatte rahat rahat yetiştiririm. El lezzetime güveniyorum, efsane yemekler yapacağım.

NARGÜL BABAHANOVA KİMDİR?

en hamarat benim nargül babahanova kimdir

Final günü yarışmacısı Nargül Babahanova hanım olacak. 37 yaşında olan yarışmacının 2 çocuğu var, aslen Türkmenistan’lı. Kendi restaurant’ını çalıştırıyor ve aşçı. Saatlerce temizlik yaparım, hiç gocunmam, çünkü ben gerçekten hamaratım. Mutfakta çok iyi ve iddialıyım. Sizlere Türkmenistan yemeklerini tanıtmak için buradayım.

Merve kaç puan aldı?

Mustafa 4 puan, Nargül 3 puan, Servet 2 puan ve Sema 3 puan verdi. Ev sahibi toplam 12 puan toplamış oldu.

Puanlama aşaması

en hamarat benim 11 nisan 2022 izle

EN HAMARAT BENİM 12 NİSAN FRAGMANI İZLE

EN HAMARAT BENİM 12 NİSAN FRAGMANI İZLE
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP