DOLAR

32,5462$% 0

EURO

35,0245% 0.41

GRAM ALTIN

2.426,07%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%0,17

TAM ALTIN

16.185,00%0,17

BİTCOİN

2094941฿%-3.76275

a

Fulya İle Umudun Olsun 24 Şubat 2022, Tiktok aşkına kaçtı!

Fulya İle Umudun Olsun yeni bölümleri ile gündeme damgasını vurmaya devam ediyor. 23 Şubat Fulya İle Umudun Olsun son bölümünde, Tülay Ateş dosyası görüşülmeye devam ederken yayına yeni katılan Kenan'ın eşim 2 çocuğumuzu bırakarak Tiktok aşkına kaçtı demesi herkesi şaşkına çevirdi.

Fox TV’de yayınlanan ve sunuculuğunu Fulya Öztürk’ün yaptığı Fulya İle Umudun Olsun 24 Şubat bölümünde yeni gelişmeler yaşanıyor. Farklı olayların dosyalarının ele alındığı programa yeni katılan konuklar olmuştu. Bir yandan Türkiye’nin yakından takip ettiği Tülay Ateş konusunda yeni ip uçları araştırılmaya devam edecek. başka bir konu ise, eşi çocuklarını bırakarak Tiktok aşkına kaçan Kenan’ın dosyası.

23 Şubat yayınlanan bölümde, Tülay Ateş dosyasında yaşanan gelişmelerden bazıları şöyle, Jandarma, Tülay’ın babasının ifadesini tekrar aldı. Ailenin vermiş olduğu bilgiler, jandarmayı yanlış yönlendirdiği söyleniyor.

fulya ile umudun olsun tülay ateş özere mektup

Ayrıca, Tülay’ın ortadan kaybolmadan önce Özer’e yazmış olduğu aşk mektubu ortaya çıktı. Mektupta, Özer’i çok sevdiğini ve onsuz yaşayamayacağını belirten Tülay, evlenmek istediğini ve çok sevdiğini ifade ediyor.

Tülay Ateş’in Özer’e yazdığı mektup

2 Çocuğunu bırakıp Tiktok aşkına kaçtı!

Bir diğer konu ise, Kenan eşi için stüdyoya geldi ve eşinin 2 çocuğunu bırakarak Tiktok aşkına kaçtığını anlattı. Kokoreç ustası olan Kenan bazı günlerde eve gelmiyor ve yatılı işte çalışıyormuş. Bu zamanlarda eşi Tiktok platformu üzerinden birisiyle tanışıyor ve çocuklarını bırakıp ona kaçıyor.

Epilepsi hasta bir çocuğu da olan Kenan açıklamaları şöyle; 2 çocuğumuzu bırakarak başkasına kaçan eşim Çiğdem, nikahım altında iken bu şahıstan hamile kalıyor ve çocuk aldırıyor. 11-12 senelik evliyiz, Tiktok’ta videolar çekip dans edip oynayarak videolar atıyordu. Bu videolara başkalarından güzel sözler içeren beğeni yorumları yapılıyordu, bende kapat engelle bu hesapları diyordum ve bu yüzden kavga ediyorduk.

Beni hastaneden aradılar ve benim nikahım altında olduğu ve kaçtığı şahıstan çocuğu aldırmak için beni arayarak imzamı istediler. Buraya beni eşim çağırdı ve ben şok oldum, zaten çocuk özürlüymüş. Daha sonra bir ev tutmuşlar ve beraber yaşıyorlarmış.

Kaçan Çiğdem’in annesi telefonla canlı yayına bağlandı

Kenan, oraya çıkmakla hiç iyi yapmadın kendini rezil ettin dedi. Hiç kusura bakmasın o şahıs, darp etti, eşini aldattı dedi. Kızının ve kaçtığı şahısın evinde kaldığını söyledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP