DOLAR

32,5006$% 0.15

EURO

34,7451% 0.04

GRAM ALTIN

2.490,69%1,17

ÇEYREK ALTIN

4.253,00%0,16

TAM ALTIN

16.936,00%0,63

BİTCOİN

2038468฿%0.46041

a

Fulya İle Umudun Olsun 28 Şubat 2022

Hafta içi Fox TV kanalında ekrana gelen Fulya İle Umudun Olsun 28 Şubat Pazartesi tarihli yayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu haberimizde Tülay Ateş ve kardeşi Gazi Çakır’ı öldürdüğü iddia edilen Mehmet Ali dosyasında yaşanan gelişmelerden haber vereceğiz.

Balıkesir’de uzun yıllar önce ortadan kaybolan genç kız Tülay Ateş’in öldürüldüğü düşünüldüğü için programa başvuran annesi ve babası da şüpheliler arasında. Diğer şüpheliler ise, aynı köyde yaşayan ve Tülay Ateş’in anne babası ile kapı komşusu olan Recep. Verilen isimlerden sonra ortaya çıkan Özer ve Oktay. Özer ve ailesi daha önce kızı istemeye gidiyorlar ve aileyi tanıyorlar. Takma ismi Ozan olan gerçek ismi Oktay olan şahsa aşk mektubu yazan Tülay Ateş, günlüklerinde Oktay’ı çok sevdiğinden bahsediyor.

fulya-ile-umudun-olsun-oktay-tulay-ates-dosyasi

Günlerdir Ozan yayına bağlanıyor fakat sorulan sorulara istenilen cevapları vermediği için baş şüpheli duruma düştü. Fulya Öztürk’ün özellikle ve sıklıkla sorduğu Tülay’ın numarasının sende ne işi var ve neden olaydan sonra telefonunu kapattın. Bugün canlı yayına bağlanan şahıslar, Oktay ve ailesinin kendilerine eziyet ettiklerini ve döverek hastanelik ettiğini iddia etti. Şiddete meyilli olarak bir profili ortaya çıkan Oktay’ın üzerinde olan şüpheler daha çok artmış durumda. Bugün canlı yayına bağlanan Oktay sorulan sorulara sinirlenerek yayına terk etti. Baraka da inceleme yapmak için olay yerine jandarma ekipleri gitti. yarın olayın araştırılmasına devam edilecek.

Gazi Çakır’ı babası mı yoksa kardeşi mi öldürdü?

24 yıl önce cinayete kurban giden Gazi Çakır dosyasında araştırmalar yapılmaya devam ediliyor. kardeşi Mehmet Ali cinayet zanlısı olarak cezaevinde yatmış ve şuan Covid-19 iznine çıkan mahkumlar arasında yer alıyor.

gazi çakırın kardeşi mehmet ali

İzinli olarak cezaevinden çıkan Mehmet Ali, cinayeti babasının işlediğini kendisinin suçsuz yere cezaevinde yattığını ve daha 4 sene cezası olduğunu söylüyor. Gazi Çakır silahla öldürüldükten sonra evin balkonundan sarkıtılarak aşağıdan yere düşürülüyor. Daha sonra hemen evin karşında bulunan ufak bir bahçeye yaklaşık 30 cm derinliğinde çukur kazılarak gömülüyor.

gazi çakırıın annesi ve kardeşleri

Oğlum Gazi Çakır’ı kocam öldürdü

Mehmet Ali’nin annesi olayla ilgili açıklamalarda bulundu ve cinayeti kocasının işlediğini söyledi. Bize çok zulüm ediyordu, sürekli ölümle tehdit ediyordu hatta biz geceleri bıçakla yatıyorduk diyen ölen Gazi Çakır’ın annesi oğlumu öldüren kocam dedi. Silahla vurarak öldürdü daha sonra balkondan aşağıya sarkıtarak bahçeye düşürdü ve gömdü dedi.

Mehmet Ali’nin bir diğer abisi ise, cinayeti işleyen Mehmet Ali, temizliğini yapanda annem dedi.

İbrahim tutuklanarak cezaevine gönderildi

Mehmet Ali’nin kardeşi canlı yayına katılmış ve açıklamalarda bulunmuştu. Bugün kaldığı otelden polis ekiplerince alındı ve işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Tutuklanma nedeni ise bu konu ile alakalı değil, daha önceden başka suçlardan aranması olduğu için ve otele kimlik bilgilerini verdiği için yakalandı.

Karmaşık bir hal alan ve aile üyelerinin yaptıkları açıklamalarla yeni gelişmeler yaşanan programda konu yarın görüşülmeye devam edilecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP