DOLAR

32,3655$% 0.11

EURO

35,1068% -0.14

GRAM ALTIN

2.323,16%0,19

ÇEYREK ALTIN

3.998,00%0,14

TAM ALTIN

15.991,00%0,15

BİTCOİN

2293353฿%2.34648

a

Fulya ile Umudun Olsun 6 Nisan 2022 full izle

Fulya İle Umudun Olsun 6 Nisan 2022 yeni bölümde, annesini arayan Umut 19 yıl sonunda ilk kez annesi ile konuştu. Diğer yandan evli adamın başka bir kadınla el ele eşinin karşısına çıkması izleyenleri şaşkına döndürdü.

Fulya İle Umudun Olsun 6 Nisan full izle, araştırma yapılan dosyalarla ilgili son bölümde yeni gelişmeler yaşandı. Fulya Öztürk, bugünkü bölümde göz yaşlarına hakim olamadı. Bölüm videosu ve detaylar haberimizde.

Bugün yaşanan önemli bir olay ise, hiç görmediği annesini arayan Umut’un annesinin bulunması oldu. Henüz bebekken başka bir ailenin bakıp büyüttüğü Umut’un üvey annesi vefat edince üvey babası başka bir kadınla evleniyor. Şimdiye kadar el bebek gül bebek büyüdüm, bana iyi baktılar. Fakat bu kadınla evlendikten sonra babam çok değişti ve beni evden kovdular dedi.

Fulya İle Umudun Olsun 6 Nisan 2022, umut

Fulya Öztürk ve ekibi, Umut’un annesini bularak canlı yayına telefonla bağlattılar. İlk defa annesi ile konuşacak olan Umut çok heyecanlandı ve göz yaşlarını tutamadı. Duygusal anların yaşandığı Fulya İle Umudun Olsun stüdyosunda sunucu Öztürk’te göz yaşlarına hakim olamadı. Fakat Umut’un annesini oğluna soğuk konuşması, siz diye hitap etmesi ve en önemlisi ismin Umut’mu demesi yürekleri burktu.

FULYA İLE UMUDUN OLSUN 6 NİSAN FULL İZLE 2022

FULYA İLE UMUDUN OLSUN 6 NİSAN FULL İZLE 2022

19 yıl sonra annesi Türken hanımla konuşan ve isminin Umut’ mu diye sorması genç adamı çok üzdü. Türkan hanım, bana senin öldüğünü söylediler, babanın da bir günahı yok oda seni öldü sanıyor dedi. Antep’e gel, babana seni söyledik haberi var. Oda buyursun gelsin misafir edelim dediğini anlattı.

Daha sonra 3 kardeşi daha olduğunu öğrenen Umut’un kardeşi telefonu alarak sert sözler söyledi. Dostumuz düşmanımız var bizi zor duruma sokuyor canlı yayında demesi tepki çekti.

Diğer görüşülen dosya, eşinden boşanmadan, henüz evli iken başka bir kadınla ilşki yaşayan adamın el ele nikahlı eşinin karşısına çıkması oldu. Detayların hepsi yukarıda full eklenen videoda yer almakta.

Fulya İle Umudun Olsun Ege Gazete TV

fulya ile umudun olsun umut

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP