DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

BİTCOİN

2069620฿%3.91668

a

Fulya ile Umudun Olsun Semira cinayeti çözülüyor 17 Mart

Fulya ile Umudun Olsun 16 Mart son bölümde Semira Arslan cinayeti olayında son dakika gelişmeleri yaşandı. Semira’nın katili bulundu mu? katil kim çıktı? Programı yakından takip eden izleyiciler bu soruları sorarak takip etmeye devam ediyorlar. Yayın başında Fulya Öztürk açıklama yaptı ve Semira’nın eşi İbrahim’in tutuklanarak cezaevine gönderildiğini söyledi.

SEMİRA CİNAYETİNDE YAŞANAN SON GELİŞMELER

Henüz 14 çocuk yaşlarında iken, kendinden 16 yaş büyük ve istemediği adamla evlendirilen Semira 3 yıl sonra öldürülerek su kuyusuna atıldı. Semira ile evlenen İbrahim o zaman 30 yaşındaydı. Fulya Öztürk 16 Mart programında çocuğun nitelikli istismarı nedeni ile tutuklanarak cezaevine gönderildiğini açıkladı.

semiranın eşi ibrahim tutuklandı

Semira’nın düğün görüntüleri yayınlandı ve talihsiz kızın ağlamaklı mutsuz yüz ifadesi yürekleri burktu. Düğün günü Semira’nın annesi Adile hanım, babası Enver bey ve kızın sevgilisi Selim birlikte kol kola halay çektiği görüldü.

semira düğün fotoğrafları fulya ile umudun olsun

Fulya Öztürk anne ve babaya tepkini gösterdi ve yaptıkları hatadan pişmanlıkları olup olmadıkları ne düşündüklerini sordu. Adile hanım, ben engellemeye çalıştım ama elimden bir şey gelmedi, baba Enver bey ise kardeşimi engellemeye çalıştım ama dinletemedim dedi.

semiranın annesi fulya ile umudun olsun

Tutuklanan İbrahim’in babası canlı yayına bağlandı

Oğlu tutuklanarak cezaevine gönderilen İbrahim’in babası Orhan bey, Allah’tan hayırlısı o konuda söylenecek bir sözüm yok dedi. Fulya Öztürk, siz bu işe engel olamaz mıydınız, oğlunuza akıl veremez miydiniz diye sordu, olamazdık çünkü biz aile tarafından devre dışı bırakıldık dedi.

Kanala abone olarak gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=gJweE3HLLQg
fulya ile umudun olsun semira cinayeti çözüldü mü

Bizim anlaşmamız konuşmamıza göre, Semira 18 yaşını doldurduğunda gelin olarak alacaktık ama aile vaadinde durmayınca biz geri çekildik dedi. Daha sonra “İbrahim’i taraflarına aldılar ve işi pişirdiler gerçeği bu” dedi.

SEMİRA’NIN KATİLLERİ BULUNDU!

Haberin detayları için aşağıda verilen linki ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP