DOLAR

32,5440$% -0.03

EURO

34,9295% 0.09

GRAM ALTIN

2.425,94%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.074,00%-0,10

TAM ALTIN

16.244,00%-0,08

BİTCOİN

2170650฿%-0.5594

a

Fulya ile Umudun Olsun son bölüm full izle, 7 Nisan 2022

Fuly ile Umudun Olsun 7 Nisan 2022 yeni bölümde Umut, 19 yıldır ilk defa anne, babası ve kardeşi ile bir araya geldi. Göz yaşları ile geçen bölümde film gibi bir hayat ortaya çıktı. Aynı işte birbirinden habersiz olarak aylarca çalıştıkları ortaya çıktı.

Fox TV’de yayınlanan program Fulya İle Umudun Olsun son bölüm 7 Nisan 2022 izle, sitemize full Youtube videosu olarak eklendi. Umut, 19 yıldır görmediği anne, babası ve kardeşlerine son bölümde kavuştu. Stüdyoda yine duygusal anlar yaşandı.

UMUT 19 YILDIR HİÇ GÖRMEDİĞİ AİLESİNE KAVUŞTU

Bugün Umut’un babası yayına geldi ve oğluna sarılarak kendisinden özür diledi. Bana hakkını helal et, bizimle gel dedi. Annesi de yayına geldi fakat babası gibi samimi değil mesafeli ve soğuk olması dikkatleri çekti. Bir gün önce telefonda oğluna senin adın Umut’mu demesi yürekli burkmuş ve Umut çok üzülmüştü. Kardeşinin de telefonda sert sözler söyleyerek canlı yayında olmamasını istemişti.

Fulya İle Umudun Olsun umut annesine kavuştu

Fulya İle Umudun Olsun 7 Nisan son bölümde, kardeşi ile bir araya geldiğinde buzlar erimiş ve birbirlerine sarılarak hasret giderdiler. Fulya Öztürk, Umut’un annesine neler hissediyorsun, sarılmak istemez misin oğluna bir sarıl dediği halde annesi sarılmadı soğuk durdu. Ben diğer çocuklarıma da böyleyim, kalbimden seviyorum diyerek mizacının bu şekilde olduğunu belirtti.

Fulya İle Umudun Olsun son bölüm 7 Nisan 2022

UMUT, BABA VE KARDEŞİ İLE AYNI İŞTE ÇALIŞMIŞ FİLM GİBİ HİKAYE

Umut bir ara babasına sen şu mobilya firmasında çalıştın mı diye sordu. babası da evet deyince ortaya film gibi bir olay ortaya çıktı. 19 yıldır anne, baba ve kardeşlerinden habersiz şekilde Antep’te aynı şehirde yaşayan Umut baba ve kardeşi ile aynı işte aylarca çalışmış.

Umut’un babasıyla kavuşma anı!

Umut’un babasıyla kavuşma anı!

Umut’un babası, oğluna içtenlikle sarılarak göz yaşları içerisinde hasret giderdi.

Fulya İle Umudun Olsun umut babasına kavuştu

Birlikte birbirlerinden habersiz şekilde 3-4 ay çalışan Umut ve babası, bu durum ortaya çıkınca çok şaşırdı ve ağladılar. Sonuç olarak mutlu sona ulaşan Umut, kız kardeşi ile dışarıda buluştu.

FULYA İLE UMUDUN OLSUN 7 NİSAN 2022 FULL İZLE

fulya ile umudun olsun 7 nisan

Bölüm videosu full şekilde yayından bir süre sonra eklenmektedir.

https://youtu.be/3vNnjCmBXYo
fulya ile umudun olsun 7 nisan 2022

6 Nisan, bir önceki bölümde neler yaşanmıştı?

Fulya İle Umudun Olsun 6 Nisan 2022 tarihli yayında, hiç görmediği annesini arayan Umut için sevindirici bir yandan da üzücü ve duygusal anlar yaşandı.

UMUT ANNESİNİ ARIYORDU

Henüz bebekken başka bir ailenin bakıp büyüttüğü Umut’un üvey annesi vefat edince üvey babası başka bir kadınla evleniyor. Şimdiye kadar el bebek gül bebek büyüdüm, bana iyi baktılar. Fakat bu kadınla evlendikten sonra babam çok değişti ve beni evden kovdular dedi.

Fulya İle Umudun Olsun-umut1

Umut’un üvey babasının Umut’a sen beslememsin diyerek evden kovmasına mahallede yaşayanlar şahit olduklarını anlattılar. Sadece beslememsin demekle kalmayıp, seni aldığımız güne lanet olsun hakkımı sana helal etmiyorum demesi umut u çok üzdü. Şuan mahallede yaşayan komşunun onu yayına alarak babalık yaptığını söylemesi ve umuta destek olmaları herkesin içini ferahlattı.

Daha sonra Fulya Öztürk’e haber geldi ve Umut’un annesinin bulunduğu açıklandı. İlk defa annesi ile konuşacak olan Umut çok heyecanlandı ve göz yaşlarını tutamadı. Duygusal anların yaşandığı Fulya İle Umudun Olsun stüdyosunda sunucu Öztürk’te göz yaşlarına hakim olamadı. Canlı yayına telefonla bağlanan Umut’un annesi Türkan hanım ilk anda soğuk konuşması oğluna bir şey söylememesi ve şuan misafirlikteyim demesi dikkat çekti.

Umut’un annesi oğluna soğuk konuşması, siz diye hitap etmesi ve en önemlisi adın Umut’mu demesi yürekleri burktu. Bu soruya, işte bu acı bir şey diyerek ağlayan umut sütüdyoda bulunanları da üzdü.
Türkan hanım, bana senin öldüğünü söylediler, babanın da bir günahı yok oda seni öldü sanıyor dedi. Antep’e gel, babana seni söyledik haberi var. Oda buyursun gelsin misafir edelim dediğini anlattı.

Daha sonra 3 kardeşi daha olduğunu öğrenen Umut’un kardeşi telefonu alarak sert sözler söyledi. Dostumuz düşmanımız var bizi zor duruma sokuyor canlı yayında demesi tepki çekti.

https://youtu.be/kz37vlCUO08
FULYA İLE UMUDUN OLSUN SON BÖLÜM İZLE

UMUT BABASI İLE TELEFONDA KONUŞTU

Umutun babası telefonla yayına bağlanarak ilk kez oğlu ile konuştu. Ben seni yıllardır aradım, senin için dayak bile yedim. Ben yıllarca evlat hasreti ile yandım, ne olur bana kızma beni yargılama dedi. Ben seni çok aradım ama önüme engel koydular bana silah çektiler. Ben de kardeşlerini zor şartlarda büyüttüm sokaklarda bile kaldık dedi.

Umut’un babasının çok sıcak kanlı ve içtenlikle konuşması izleyenleri sevindirdi. Fulya Öztürk diğerleri çok duygusuz konuştu, anne ve kardeşi ama siz öyle değilseniz diyerek teşekkür etti ve alkışladı.

Umut’un babası ise, ben oğlumu çok seviyorum , ben bir hata yaptım ama lütfen beni yargısız infaz yaparak yargılamasın dedi. Fulya Öztürk, hiç öyle bir çocuk değil kötü hiç bir şey söylemedi dedi. Umut, babasına yine de senden Allah razı olsun baba dedi. 19 yıl sonra baba oğulun konuşması duygusal anlar yaşattı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP