DOLAR

32,5069$% 0.18

EURO

34,7485% 0.05

GRAM ALTIN

2.487,33%1,03

ÇEYREK ALTIN

4.256,00%0,14

TAM ALTIN

16.946,00%0,60

BİTCOİN

2029248฿%-0.43406

a

Haluk Levent’le Yeniden programında ilk bölüm kaç para toplandı?

Haluk Levent'le Yeniden 1. bölümde kaç para bağış toplandı? Samet Aktepe için protez kol alınacak mı? konuklar kimlerdi? hepsi ve daha fazlası için haberin devamını okuyunuz.

Star TV kanalında dün akşam 4.11.20021 tarihinde ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkan programı Haluk Levent’le Yeniden 1. bölüm kaç para bağış toplandı? program ile ilgili detaylar haberimizde.

Haluk Levent’le Yeniden 1. bölüm Star TV ekranlarında dün yayınlanmaya başladı ve gerek ekran başında olan seyirciler gerek yardımseverler tarafından oldukça ilgi gördü. Şimdiye kadar bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan sevilen şarkıcı bu kez ilk defa bir TV kanalında yardım kampanyası olarak program yapmaya başladı. İlk bölümde konuklar Melek Rosso ve İrem Helvacıoğlu oldu.

haluk-leventle-yeniden-izle

Zor durumda ve yardıma ihtiyacı olan insanları hayırseverlerle buluşturmayı amaçlayan programda Haluk Levent ilk kez bir TV programı yapıyorum ve hiç alakam olmayan bir durum diye açıklama yaptı. İşte açıklamaları;

HALUK LEVENT’LE YENİDEN

İlk kez bir televizyon programı ile kamera karşısına geçtiğini söyleyen Levent, “Ömrümde ilk kez bir program sunuyorum. Hiç alakam olmayan bir şey. Ahbap’ların yaptığı işi daha geniş gruplara ulaştırabilir miyiz? Bu program, sosyal medyada olmayıp ihtiyacı olanlara ulaşmamız için. Haftada 10 kişinin hayatına dokunabiliyorsak, acaba 100 kişinin hayatına dokunabilecek miyiz? Her zaman bizi arayın. Belki sizin de hayatınıza dokunabiliriz” dedi.

Haluk Levent’le Yeniden 1. bölümde, iş kazası geçirerek talihsiz bir şekilde iki kolunu kaybeden Samet Aktepe adına kampanya başlatıldı ve binlerce hayırsever yardımda bulundu. programa katılan Aktepe, en büyük hayalim kapıları tekrar tek başına açabilmek dedi ve yardım edilmesini istedi. Yürekleri burkan sözlerden sonra yardımsever insanlar kayıtsız kalmadı. Protez kol için gereken paranın büyük bir bölümü toplanmış oldu.

samet-aktepe-haluk-leventle-yeniden

İlk yayın gününün kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Haluk Levent, bu arada annesinin ölümünün bugün 2. yıldönümü olduğunu da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP