DOLAR

32,3539$% 0.1

EURO

35,4808% 0.04

GRAM ALTIN

2.322,63%0,17

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%0,07

TAM ALTIN

15.979,00%0,07

BİTCOİN

2295493฿%2.49591

a

İzlemeye değer film önerileri, film tavsiyesi

İzlemeye değer film önerileri film tavsiye, Film izlemek istiyorsunuz ama ne tür ve nasıl bir film izleyeceğinize karar veremiyorsanız, film izleme tavsiyesi ve film önerileri arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Film izlemek istiyorsunuz ama ne tür ve nasıl bir film izleyeceğinize karar veremiyorsanız, film izleme tavsiyesi ve film önerileri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için 2015 yılına ait fakat izlemeye değer filmleri açıklamaları ile birlikte aşağıda derledik.

Deep Web

Deep-Web-Film

İnternet kullanımı artık hepimizin dünyasında büyük bir yer kapladığı kesin. İletişimimizi internet üzerinden sağlıyoruz, alışverişimizi internet üzerinden yapıyoruz, banka işlemlerimizi, devletle olan birçok işimizi internet üzerinden yönetiyoruz. Yönetmen Alex Winter’ın çektiği, Keanu Reeves’in seslendirdiği ve konusu adından da anlaşılacağı gibi internetin bilinmeyen yönlerini konu alan 2015 yapımı belgesel, Wired dergisi yazarı Andy Greenberg ve yazılımcı Amir Taaki arasında geçen iletişimi konu alarak internet dünyasının görünmeyen yüzünü izleyicilere anlatmayı hedefliyor.

2015 South by Southwest film festivalinde galası yapılan Deep Web, bilişim ve internet meraklılarının yanı sıra web dünyasına yolu düşen herkesin zevkle izleyebileceği, bilgilendirici belgesel film niteliğinde bir yapıt.

Deep Web Film izle Fragmanı

Entourage

Entaurage Film

Aynı isimdeki televizyon dizisi Entourage’ın beyazperdeye uyarlanmış hali olan film, Hollywood’un bilinmeyen taraflarını, tehlikeli ve ilginç olan yanlarını gözler önüne seriyor.

Entourage, başlarda sıradan bir hayat yaşayan dört adamdan birinin ünlü olması ile birden bire değişen hayatını konu alıyor. ABD’li aktör Mark Wahlberg’in hayatından esinlenerek beyazperdeye aktarılan filmde dört arkadaşın, hayatlarındaki değişikliklere rağmen birbirlerinden kopmamaları ve bu sürede yaşadıkları maceralar ve onlara kol kanat geren menajer Ari Gold’un çekiciliği anlatılıyor.

2011 yılında finali yayınlanan dizinin sinemaya uyarlanmış hali olan Entourage’ın yönetmenliğini Doug Ellin’in yaptığı komedi filminin baş rollerini ise  Kevin Connolly, Adrien Grenier, Kevin Dillon ve Jerry Ferrera paylaşıyor.

Entaurage Film izle Fragman

Seni Seviyorum Rio

Seni Seviyorum Rio

Fransızca “Rio, Eu Te Amo” dan Türkçeye çevrilen ismiyle Seni Seviyorum Rio, 10 farklı yönetmen tarafından çekilen 11 filmden oluşuyor. Dünyanın farklı bölgelerinden gelen yönetmenlerin her biri Brezilya’nın en büyük ikinci kenti olan Rio de Janerio’yu faklı bir bakış açısıyla ve aşk temasıyla işlemiş. Rio’nun semtlerinin farklılığı ve semtlerin kendine has karakterlerinin de beyaz perdeye yansıtıldığı filmde, aşk öyküleri canlandırılmış.

Yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuyla karşımıza çıkan yapıtta, Arvey Keitel, John Turturro, Nadine Labaki, Rodrigo Santoro, Ryan Kwanten, Vanessa Paradis ve Vincent Cassel gibi isimleri görmek mümkün. Film, daha önce Paris ve New York için de çekilmişti.

Seni Seviyorum Rio Film izle Fragmanı

Senden Bana Kalan

Senden Bana Kalan Film

Abdullah Oğuz’un yönettiği aşk filmi olan Senden Bana Kalan ‘ın baş rollerini genç oyuncular Ekin Koç ve Neslihan Atagül paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda Gamze Pelin Gökçe, Zeynep Kankonde, Sabri Özmener gibi isimlerin yer aldığı filmde, bir gencin büyük babasının mirasını alabilmek için yerine getirmesi gereken şartlardan ötürü Çanakkale’nin bir köyünde yepyeni bir hayata atılması konu edilmiştir.

Özgür, çocukluğunda annesiz babasız kalmasına rağmen, büyükbabasının bıraktığı miras sayesinde zorluk çekmeden ve biraz da şımarık olarak büyütülmüştür. Büyükbabasının 18 yaşından sonra kendisine kalacak olan mirası sayesinde bundan sonraki hayatını da sorunsuz olarak geçirmeyi planlarken vasiyetnamede yazan bir şart, hayatını tümüyle değiştirecektir.

Senden Bana Kalan Film izle Fragman

Senden Bana kalan Film fragmanı izle

Kum – The Sand

Kum – The Sand

Bir grup lise öğrencisi, mezuniyet sonrası okulun stresini atabilmek için plajda bir parti vermeye karar verirler. Parti boyunca esrarengiz olaylar ardı ardına gelir ve öğrencilerden bir kısmı gece boyunca içerek sarhoş olurlar. Evlerine gidecek güçleri kalmayan gençler, plajda uyumaya karar verirler ve uyandıklarında onları kötü olaylar beklemektedir ve onlar için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bu kumsalda, kalp atışları olan her şeyi öldürmeye çalışan bir varlık bulunmaktadır. Genç öğrenciler ise hayatta kalmak için büyük bir mücadele verirler.

Isaac Gabaeff’in yönetmenliğin üstlendiği, korku dalındaki Kum – The Sand filminin oyuncuları gençlerden oluşmakta.  Başrolde ise Dean Geyer bulunuyor.

Kum – The Sand Film izle Fragmanı

Kurt Cobain

kurt-cobain-film

Ünlü Nirvana grubunun vokali, ritm ve solo gitaristi olan ve genç yaşta ölerek bir çok tartışmalara konu olan Müzisyen Kurt Cobain‘in hayatını konu eden biyografi niteliğindeki belgesel film,  çok fazla anlaşılamayan fakat oldukça fazla gündeme gelen bir müzisyenin hayatından kesitleri beyazperdeye aktarıyor.

Müzisyenin kariyerinin ilk evrelerini konu alan filmde, kendisinin Nirvana grubunun temellerini atışını ve zaman içerisinde girdiği psikolojik bunalım ve sıkıntıları da gün ışığına çıkarıyor. Yapımcı, belgeseli oluştururken çoğunlukla gurubunun ve Cobain’in eşinin bizzat desteğini alarak arşiv görüntülerinden faydalanmış.

Yönetmenliğini Brett Morgen’in üstlendiği yapıtta, Nirvana grubu ile akıllara kazınan ünlü müzisyen Kurt Cobain‘i çok daha yakından tanıyacaksınız.

Kurt Cobain Film izle Fragmanı

Return to Sender

Return to Sender film

Yönetmenliğini Fouad Mikati’nin yaptığı, intikam ve cezalandırma içgüdüsü konulu gerilim filminde baş rolde Rosamund Pike var. Daha önce de Gone Girl filmiyle kendisine hayran kitlesi oluşturan ünlü oyuncu bir hemşireyi canlandırıyor, kendi evinde bir yabancının tecavüzüne uğrayan hemşire, bir süre tedavi görür ve bu adama mektuplar gönderir fakat bu mektuplar kendisine hiç açılmadan iade edilir. Daha sonra hapishane ziyaretlerine başlar ve bu adamla arkadaşlık kurar. İntikam üzerine kurulu planlarını devreye sokma zamanı gelmiştir.

Rosamund Pike’ın ustalıkla canlandırdığı hemşire rolü ve filmin ince düşünülmüş kurgusuyla Return to Sender, gerilim filmi sevenler için iyi vakit geçirtecek bir filme benziyor.

Return to Sender film izle Fragmanı

Battle For SkyeArk

Battle-For-SkyArk-film

Geleceğin dünyasında yaratıklarla insanların savaşını konu edilen filmde dünyamız, yakın gelecekte ıssız ve tehlikeli bir gezegene dönüşür ve SkyArk adında yaşanılabilir bir alan kurulmuştur. Bu alana sadece zengin ve üstdüzey insanlar girebilmekte ve fakir olanlar yaratıkların kontrolündeki dünyaya terk edilmektedir. Nüfus büyüdükçe Skyark sadece zenginlerin yaşayabileceği bir alan haline gelmektedir. Zenginlerin içinden çıkan ve sürgündeki insanları kurtarmak ve skyark için savaşmayı hedefleyen Rags, dünyayı istila eden yaratıklarla savaşmalı ve dünyada tekrar barış ortamını sağlamalıdır.

Simon Hung’un yönetmenliğini üstlendiği Battle For SkyeArk filminin yapımcılığını Alpay Ceyhan üstlenmiştir. Film, ailenizle izleyebileceğiniz macera dolu bir bilim kurgu ve aksiyon filmidir.

Battle For SkyArk film izle Fragmanı

Kuzular Firarda

Kuzular-Firarda-film

“Küçük koyun, büyük film” sloganıyla animasyon dalında vizyona giren Kuzular Firarda filminde, monotonluktan sıkılan küçük kuzu Shaun ve arkadaşları tatil için çiftlikten kaçma planları kurarlar. Yanlışlıkla bir karavanda seyahat ederek kendilerini aniden bir şehirde bulurlar. Köpek dostlarıyla işbirliği yaparak sahiplerini bulmaya çalışan kuzular için bu tatil, hiç bekledikleri gibi olmayacak ve çok daha macera dolu bir serüvene dönüşecektir. Utangaç ve korkak bir koyun olan Shaun’un başından komik ve maceralı olaylar hiç eksik olmayacak.

Animasyon filmler konusunda kendini kanıtlamış bir yazar olan Mark Burton ve Richard Starzack’ın ortak yapıtı olan film, çocuklarınızla birlikte keyifle izleyeceğiniz bir komedi türünde animasyon.

Kuzular Firarda film izle Fragman

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tüm Yorumlar (2)
  • Ayşe Eroğlu
    2 yıl önce
    3 0

    Unutulmayacak filmler desek de olurdu😌

  • Ayşe Eroğlu
    2 yıl önce
    2 0

    Özenle seçtiğiniz için elinize sağlık sıralama şekillerine kadar düşünülmüş tebrik ederim 👏🏻

HIZLI YORUM YAP