DOLAR

32,5191$% -0.09

EURO

34,8162% -0.15

GRAM ALTIN

2.425,40%-0,18

ÇEYREK ALTIN

4.064,00%-0,89

TAM ALTIN

16.198,00%-0,94

BİTCOİN

2150032฿%-0.75399

a
  • Ege Gazete
  • Spor
  • Kızıl Yıldız Rangers maçı kaç kaç bitti? 17 Mart

Kızıl Yıldız Rangers maçı kaç kaç bitti? 17 Mart

Bu akşam oynanan UEFA maçları arasında yer Kızıl Yıldız Rangers maçı kaç kaç bitti? Maçın tahminleri ve yorumları haberimizde verildi. Kızıl Yıldız Rangers maçı saat 20:45’te EXXEN platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Kızıl Yıldız Rangers maç tahminleri

Efe Şahin

Kızılyıldız ilk maçta adeta hezimete uğradı ve hakemin çok konuşulduğu maçta 3-0 mağlup oldu. Geri dönüş şanslarının pek fazla olduğunu düşünmüyorum çünkü Rangers çok iyi bir kontra takımı ve Kızılyıldız böylesine kapalı bir defansı açacak düzeyde bir hücum seviyesine sahip değil. Bu maçta Rangers erken bir gol bulmadığı takdirde çok fazla gol olacağını sanmıyorum. Rangers’ın erken gol bulma durumunda ise Kızılyıldız dağılacaktır.

TAHMİN: Alt/Üst 3.5: Alt 1.29

Cengiz İzmitli

Geçen hafta Ibrox’ta uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir maç izledik. 2 golü ofsayt gerekçesiyle VAR’dan dönen ve 1 de penaltı kaçıran taraf Kızılyıldız’dı; James Tavernier ve Alfredo Morelos’un yıldızlaştığı maçın sonunda tabelada 3-0’lık Rangers galibiyeti yazıyordu… Rangers bu tarihi zafer sonrası kupada Dundee FC deplasmanına gitti, güle oynaya 3-0 da orada kazandı. Takımda moraller yüksek. Ianis Hagi ve Steven Davis dışında eksik yok, Scott Arfield deplasman kafilesinde yer aldı… Kızılyıldız ise can sıkıcı yenilgi sonrası Metalac deplasmanına gitti. 1-0 geri düştüğü maçı 2-1 kazandı. Veljko Nikolic hala sakat. İskoçya’da El Fardou Ben can sıkabilir demiştim, kenardan gelip etkili olamadı. İlk maçın şanssız ismi Aleksandar Katai yine takımın en büyük kozu olacak… Gerrard zamanında bazı maçlarda gördük ama, GvB ile herhangi bir maçta “vites küçültme” gördük mü hatırlamıyorum. İlk maçta alınan farklı skor ciddi bir avantaj gibi dursa da Rajko Mitic’te ateşli bir atmosfer olacaktır ve taraftar desteğini arkasına alacak olan Kızılyıldız erken bir gol bulursa bu maçta neler olacağını kestirmek mümkün değil… Ben tercihimi o ilk golden yapıyorum. Kızılyıldız ilk golü bulur ve seyir zevki yüksek bir maç izleriz.

TAHMİN: İlk Golü Hangi Takım Atar: 1 1.65

MAÇ SONU: Maç 2-1 Kızılyıldız’ın galibiyeti ile sonuçlandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP