DOLAR

32,5895$% 0.34

EURO

34,8495% 0.32

GRAM ALTIN

2.498,57%0,58

ÇEYREK ALTIN

4.278,00%0,14

TAM ALTIN

17.007,00%-0,16

BİTCOİN

2112789฿%3.70985

a

Kolay kilo vermenin yöntemleri, Hızlı kilo nasıl verilir?

Bu makalemizde, zayıflamak isteyen fakat bir türlü başaramayan ziyaretçilerimize, kolay kilo vermenin yolları/yöntemlerini anlatacağız. Hızlı kilo nasıl verilir? Zayıflamak, kilo problemi yaşayan her insanın ilgisini çeken ve gerçekleştirme isteği uyandıran bir faaliyettir. Kilo problemi olan birey, bedenen zayıf ve fit bir vücutla karşılaştığında ister istemez bir kıyaslamaya girişir ve kendini kötü hisseder.

Yani fazla kiloya sahip olmak aslında bireye yalnızca fiziksel olarak değil, sağlık ve ruhsal olarak da zarar vermektedir. Kiloya bağlı bel ve kalp gibi hayati risk taşıyan rahatsızlıklar bu bireylerde daha kolay ortaya çıkmaktadır.

Yine az önce bahsettiğimiz gibi; ruhsal bunalım, kıyaslamaya girişme, özgüven eksikliği olarak da bireyde kendini gösterebilmektedir. Kısa yoldan zayıflamak adına tüketilen tıbbi ilaçlar bir yana, son derece sağlıksız “şok diyet”ler ve birçok başka yöntem, kilo mevzusunu takıntı haline getirmiş bireyler için, ölümcül boyutlara ulaşabilmektedir.

kolay kilo vermenin yöntemleri

Kolay zayıflamanın yolları denildiğinde akla gelen tanım, bir an önce kilo kaybetmenin ötesinde olmalıdır. Çünkü çeşitli diyetlere ve ilaçlara başvurmadan, günlük hayatta yapılabilecek ufak değişikliklerle de kolayca zayıflamak mümkündür.

SAĞLIKLI KİLO NASIL VERİLİR?

Unutulmamalıdır ki, kilo kaybetmek değil, “sağlıklı” kilo vermek esastır. Bunun için yapılabilecek ilk şey, pek çok uzmanın da tavsiye ettiği gibi uyanır uyanmaz bir bardak ılık su içmek ve bunu gün içinde de devam ettirmek, bunun yanında düzenli olarak hareket etmek, mümkünse her gün 45 dakika ile 90 dakika aralığında yürüyüş veya kondisyon çalışması yapmak, aşırı derecede yağlı ve tuzlu gıdalardan, hazır yiyeceklerden uzak durmaktır.

hızlı kilo nasıl verilir

Bu şekilde yapılacak değişikliklerle kilo kaybı kaçınılmaz olacaktır. Çünkü vücut bu sağlıklı yaşama alışacak ve bireyde mutluluk hissi artacaktır. Bunların yanında demleme usulü ile içilecek bitki çaylarının da olumlu etkisi kısa sürede fark edilecektir. Sağlıklı kilo kaybetmede değinilmesi gereken noktalardan biri de geç saatlerde yemek yemekten kaçınmaktır.

KİLO VERME YÖNTEMLERİ

Gün içinde yorulan vücut, gece saatlerinde dinlenme ihtiyacı hisseder. Akşam 19.00- 20.00 saatleri civarında ve sonrasında yenilen yiyecekleri hazmetmek için ekstra güç harcayacaktır. Tüm bunların yanında pilates, yoga, aerobik, yüzme, bisiklet sürme, koşu yapma gibi faaliyetler de sağlıklı yaşamı destekleyici nitelikte olduğundan, kilo kaybına olumlu etki edecektir.

Ayrıca; stres yemek yemeyi tetikleyicidir, strese bağlı kilo alımını engellemek adına, birey, zihnini meşgul eden stres kaynağı durumlarla baş edebilmeyi öğrenmelidir.

KİLO VERMENİN BASİT YOLLARI

KİLO VERMENİN BASİT YOLLARI

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tüm Yorumlar (1)
  • Spor ve diyet yapanların ilk tercihi Beyaz çaydır.-Yağ yakımını hızlandıran beyaz çay, kilo vermek isteyenlerin tercih ettiği çaydır.- Toksinlerin vücuttan atılmasını doğal destek verir.-Günün yorgunluğunu atmak için harika bir seçimdir.-Günde sadece bir fincan beyaz çay rahat uyku uyumanıza destek sağlar.

HIZLI YORUM YAP