DOLAR

32,5704$% 0.15

EURO

34,8673% 0.54

GRAM ALTIN

2.424,29%-0,33

ÇEYREK ALTIN

4.075,00%-1,64

TAM ALTIN

16.254,00%-1,63

BİTCOİN

2161641฿%0.6161

a

Sana Söz dizisi oyuncuları ve konusu STAR TV – 1. Bölüm izle

Star TV'nin yeni dizisi Sana Söz 1. bölüm ile Salı günü saat 20:00'de seyirci karşısına çıktı.

Star TV kanalında 1. bölümü bugün yayınlanan Sana Söz dizisi oyuncuları ve dizinin konusu haberimizde. Dizide iki ana karakteri canlandıran Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan, inandıkları değerler için büyük mücadele ediyorlar. Sana Söz dizisi konusu aşağıda bulunmaktadır. Sana Söz 1. Bölüm izle olarak aşağıda yer verilmiştir.

Başarılı ve oyunculuğu her daim beğenilen Erkan Petekkaya ilk defa bir dizide Polis memurunu canlandırıyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı Sana Söz istanbul‘da çekiliyor. Elif karakterini canlandıran Nehir Erdoğan, ülkece tanınan başarılı ve güvenilir bir program sunucusunu canlandırıyor. Kocası Avukat ve sorumsuz davranışlar sergileyen bir genç.

SANA SÖZ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp ve Cansın Çekili, Atakan Hoşgören.

sana-soz-elif

Program sunucu Elif, kayıp, cinayet vs gibi olayları TV programında ele alarak çözmeye çalışıyor.

sana-soz-dizisi-oyunculari
sana-soz-dizisi-oyunculari-erkan-petekkaya

Cinayet masasında Komiser olan Ömer, taviz vermeyen agrasif karakteriyle suçluların korkulu rüyası.

SANA SÖZ 1. BÖLÜM iZLE FRAGMAN

İZLEMEK İÇİN TIKLA Aynı zamanda bu linkten SANA SÖZ 1. Bölümü Star Tv kanalından tek parça olarak izleyebilirsiniz.

SANA SÖZ DİZİSİNİN KONUSU
Bir düzen var yıllardır süre gelen. Adaletsiz, acımazsız, pespaye bir düzen… Bu düzende roller biçilmiştir hepimize… Birileri öldürülür, kaybolur, katledilir ve hayatları ziyan olur. Kimi bu düzenin parçası olmayı seçer, uzaktan izler sadece olan biteni… Ama bazısı da vardır ki baş kaldırır.

Savaşmayı, mücadele etmeyi seçer. Yitip giden bu hayatlar için yüreğini koyar ortaya… Susmaz, ezberleri bozar, boyun eğmez! Adalet için baş kaldıranların, boyun eğmeyenlerin hikayesidir bu… Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi… İki yaralı aşığın kaderi, birlik olup mücadele etmektir. Onlara bu hayatta biçilmiş rol; savaşmaktır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP