DOLAR

32,4997$% 0.26

EURO

34,6065% 0.29

GRAM ALTIN

2.480,91%-0,08

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,23

TAM ALTIN

16.992,00%-0,68

BİTCOİN

2033617฿%-4.82259

a

Survivor All Star Sema Seda kardeşler arasında neler oluyor? Sema yarışmadan çekiliyor mu?

Survivor All Star yarışmasına beraber katılan Sema ve Seda kardeşler arasında oyun sırasında gergin anlar yaşandı. Sema ünlüler takımında yarışırken, Seda ise ünlüler takımında yarışıyor.

Seda oyun sırasında kolunu acıtınca herkes iyi misin? derken Sema da kardeşine iyi misin? Seda dedi. Bunun üzerine Seda kolum acıyor diye bağırdı kardeşine. Seda kardeşini yanında isterken Seda’nın yanına gitmemesi dikkat çekti.

survivor all star Seda

Acun bu konuyu kulise taşıyınca ikili arasında gerginlik ve duygusal anlar oluştu. Sema ben bu yarışmaya girerken en büyük korkum bu idi; Kardeşim ile aramın bozulmasını istemem gerekirse ciddi kararlar alırım dedi. Ben aslında kardeşimin güçlü olmasını sağlamak amacıyla hep yanına koşmuyorum söylüyorum dedi. Ama duygusal olarak güçlü değilim bunu kıldıracak kadar. Beden olarak güçlü olabilirim fakat bu beni yıpratabilir dedi.

survivor all star Sema

Sema Seda hakkında neler konuştu?

https://youtu.be/AdP6udu3blw

Sema ise bunun üzerine ben sadece orada canım yanarken kardeşimin yanımda olmasını istedim herkesi değil dedi. İkisi de duygusal anlar yaşadı gözleri doldu.

Kulisten sonra Sema ekranlara konuşurken o benim canım onu kırmak isteyeceğim en son şey eğer onu kıracak üzecek bir şey yaparsam yarışmadan çekilirim gerekirse dedi. Bunun üzerine Sema’nın Survivor dan çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu.

Seda’dan Sema’ya cevap geldi

https://youtu.be/p2NVr8z4PGc

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP