DOLAR

32,5447$% 0.01

EURO

34,9167% 0.19

GRAM ALTIN

2.426,45%0,15

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%-0,53

TAM ALTIN

16.160,00%-0,34

BİTCOİN

2062370฿%-4.14528

a

Survivor All Star’da Mert Sude İlişkisi devam ediyor 17 şubat 2022

Survivor All Star 16 Şubat 2022 bugün ki bölümünde Mert’in Sude’ye herkesin önünde yarışmaya başlamadan önce “öncelikle Sude’ye çiçek verebilir miyim” diye izin alması ve elindeki çiçeği Sude’ye verip “Sevgililer Günün kutlu olsun” demesi damga vurdu. Sude de bunun üzerine çiçeği alıp “Saol canım senin de kutlu olsun.” dedi.

Nisa’nın Mertle Sude’ye ters bakması dikkat çekti. Yarışmaya sakat olduğu için katılamayan Nisa, sahadan uzaklaşıp elini duvara sert şekilde vurup ağlamaya başladı.

Hikmet Nisa ‘ya engel olmak için yanına gidip “Ellerini acıtıyorsun, sert şekilde vuruyorsun yapma, zarar göreceksin dedi.”

survivor all star 16 şubat mert nisa ve sude ilişkileri


Daha sonra Nisa’nın yanına diğer kızlar da gelip ” Nisa üzülme, ağlama  onun tercihi sonuçta”  dediler.
Nisa’da ağlamaya devam ederken “En yakın arkadaşımın üzülmesine dayanamam, bana yapsın ama sevdiklerime bir şey olmasın istiyorum. Daha havalimanında arkadaşıma seni seviyorum döndüğümde her şey çok güzel olacak” dedi.

Sude de Nisa’nın yanına gelip “Nisa sen ve Ogeday bana iyilik ettiniz belki de ama bu benim kararım herkesi karşıma alıp ailemi de belki ama hislerime göre hareket etmek istiyorum. Bu kararı verirsem kendim olacağım belki bana tavır koyan saygı duyarım ama bu benim kararım” dedi. Nisa hiç bir cevap vermeyerek oradan uzaklaştı.


Mert’in dışarıda ki sevgilisi belli Oldu. Mert’in Survivor eski yarışmacılarından Makbule Şakalakoğlu ile yarışmaya girmeden görüştüğü ortaya çıktı.
Nisa ve Makbule dışarıda çok yakın arkadaş oldukları için Nisa, Mert’in hem Makbule’ye hem Sude’ye yakın davranmasına kızıyor. Bu durum yüzünden Nisa ile Sude’nin de arası açılıyor. 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP