DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

BİTCOİN

2069620฿%3.91668

a
  • Ege Gazete
  • Gündem
  • Yıldız Tilbe’nin köpeklere zehirli et verin gebersinler sözlerine linç geldi

Yıldız Tilbe’nin köpeklere zehirli et verin gebersinler sözlerine linç geldi

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe Twitter hesabından köpeklere zehirli et verin gebersin sözlerine sosyal medya kullanıcılarından linç geldi. Türkiye’nin yakından tanıdığı ve toplumda sevilen sanatçılar arasında yer alan söz müziği yazarı, bestekar ve şarkıcı Yıldız Tilbe, köpekler hakkında söylediği sözler yüzünden büyük tepki çekti. Sokak köpeklerinin insanlara saldırması sonucu ölümlere neden olduğu yüzünden söylediği düşünülen sözlerinde, sokak köpeklerinin bölge halkı tarafından zehirlenmesini istedi.

yıldız tilbe sokak köpekleri gebersin

Yaptığı bu paylaşımlardan sonra birçok hayvan sever sosyal medya aracılığı ile Yıldız Tilbe’nin sözlerine tepki göstermeye devam ediyor. Gelen tepkilerden sonra ortamın yumuşaması için masum köpeklerden özür dileyen Tilbe’ye linç yapılmaya devam ediyor.

YILDIZ TİLBE’NİN SOKAK KÖPEKLERİ HAKKINDA PAYLAŞIMLARI

Saldırgan köpeklerle ilgili zehirlesinler diyerek amacımın dışına çıkmış olabilirim fakat , başıboş köpek sürüleri sokaklarda olmamalı , toplanmalı , veterineri doktoru her şeyi olsun , bakılsınlar. insanlar sokakta çocuklar parkta rahat gezsin .söylemek istediğim budur.

İnsanları parçalayıp öldüren köpekler , öldürülsün dediğim için beni çağdışı bulanlar kendi insanlığını sorgulasın , kendi tek dişi kalmış medeniyetine baksınbenide sevmesin,zaten nasıl sevsin sevemezki,bu köpeklerin başıboş sürüler halinde sahipsiz bırakan sorumlularda uyusun.

Bakın ! Ben sokak köpekleri zehirlensin demedim,dediğim şudur,çocuklara kadınlara insanlara saldıran köpekler itlaf edilsin,Saldırgan olmayanlar barınaklarda düzgün bakılsın , çok acıyan evine alsın kim karışabilir , sahipli köpek saldırmaz , sahipsiz köpeklere köy kurulsun.

Ben buradan masum köpeklerden özür dilerim onlarında adı geçtiği için , Allah bütün masum hayvanları korusun , insanları da. Kötülerinden razı olmasın.

Allah bana ne insan ne hayvan nede başka bir şeyin hakkını sormasın , hiçbir insan hayvan vs hakkını da kimsede koymasın.

İnsanlar ölür Hayvanlar geberir , Ağaçlar kurur çiçekler solar ,yağmur yağar rüzgar eser Allahın dediği olur.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP