Dilber Evin Barkın Yok Mu? sözleri Gemileri Yakarım sözleri - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2076784฿%-1.30755

Dilber Evin Barkın Yok Mu? sözleri Gemileri Yakarım sözleri

Dilber Evin Barkın Yok Mu? sözleri geçen Gemileri Yakarım şarkı sözlerinde, Hazar Ergüçlü'nün dans performansı izleyiciden tam not aldı. Gemileri Yakarım adlı şarkı ve sözlerini sizler için haberimize ekledik.

Yakın zamanda Kanal D ekranlarında başlayacak olan dizi İnci Taneleri şimdiden gündeme oturdu. Hazar Ergüçlü’nün tanıtımda oynadığı dans izleyiciden tam not aldı. Dilber Evin Barkın Yok mu şarkı sözleri ve Gemileri Yakarım sözleri dizinin tanıtım videosu haberimizde.

Dilber Evin Barkın Yok Mu sözleri

Dizinin tanıtım videolarından, henüz çıkmadan herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Dilber adlı karakteri canlandıran Hazar Ergüçlü, aylardır aldığı dans dersleri ile Ankara Havası oyunlarında ustalaştı. İlk tanıtımda oynadığı dans ile, sosyal medya başta olmak üzere birçok platformda gündeme oturdu. Sosyal medya platformlarında, Dilber Evin Barkın Yok Mu sözleri şarkısında, yok diye cevap veren karakter Dilber için ev parası bile toplanmaya başlandı.

Sincanlı Erkal’ın seslendirdiği şarkı Gemileri Yakarım sözleri izleyici tarafından beğenildi.

DİLBER EVİN BARKIN YOK MU SÖZLERİ

Keşke biraz daha kalsaydın

Aşkım gönlünü alsaydın

O kadar soğuk davrandın ki

Üşüyorsan canımı yaksaydın

Bir hoşuma gittin gidiş o gidiş

Biz bizi seveni sevmemişiz

Nerde vefasız nerede hayırsız

Bulmuş kalbe getirmişiz

Aşktan yüreğim çok yandı

Sevgiyi Üfleyerek yaşarım

Ankaralıyım yüzmeyi bilmem

Ama çok pis gemileri yakarım

Dilber evin barkın yok mu

Hep aklımda duruyorsun

Gelip de yanağımı sıkacağına

Hep canımı sıkıyorsun

Bir hoşuma gittin gidiş o gidiş

Biz bizi seveni sevmemişiz

Nerde vefasız nerede hayırsız

Bulmuş kalbe getirmişiz

Aşktan yüreğim çok yandı

Sevgiyi Üfleyerek yaşarım

Ankaralıyım yüzmeyi bilmem

Ama çok pis gemileri yakarım

DİLBER GEMİLERİ YAKARIM ŞARKISI

inci taneleri yeni tanıtım

İNCİ TANELERİ DİZİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri 25 Ocak Perşembe 20:00’de Kanal D’de başlıyor! Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat vereceği projede ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, Dilber isimli bir pavyon dansçısını canlandıracak. Hazar Ergüçlü, Dilber karakteriyle cesur bir dans sahnesine imza attı. Dilber, dansıyla izleyenleri büyüledi. Yılmaz Erdoğan’ın yıllar sonra “İnci Taneleri” ile ekrana dönüş yaptığını duyuran tanıtım filmi çok konuşuldu. “Azem Yücedağ” karakterine hayat veren Yılmaz Erdoğan’ın gözaltına alınıp, cezaevine konulduğu fragman, “Senin aşkın değil sadece, failin olmak da varmış.” sözleri nedeniyle kadın cinayetlerine romantizm katmakla eleştirildi. Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkiler nedeniyle dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı gündeme geldi.

sincanlı erkal gemileri yakarım şarkı sözleri

“HESABI DİLBER ÖDER…”

Yeni tanıtımın açılış sahnesinde, “Herkes yer içer, hesabı Dilber öder…” ifadesine yer verildi. Başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü’nün “Dilber” isimli pavyon dansçısını canlandırdığı sahneler dikkat çekti. Gerçek bir pavyonda çekildiği öğrenilen sahnelerde güzel oyuncunun, zil çalarak yaptığı dans performansı izleyenlerden tam not aldı. Hazar Ergüçlü’nün, Dilber’e hayat vermek için özel dans dersleri aldığı ortaya çıktı. Diziye özel Ankara oyun havasıyla çekilen tanıtım filmi, Dilber’in hikayesi ve yolculuğuna dair merakı daha da artırırdı. “Azem Yücedağ” ile “Dilber” arasında nasıl bir ilişki olduğu tartışmalarını da beraberinde getirdi.

SİNCANLI ERKAL SÜRPRİZİ…

Ankara’daki pavyon kültürüne de yer verildiği öğrenilen dizide Dilber’e özel uyarlanan Sincanlı Erkal’ın, “Gemileri Yakarım” şarkısı şimdiden dillere pelesenk oldu.

DEV OYUNCU KADROSU

Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği “Azem Yücedağ”ın hayata tutunma hikayesini konu alan İnci Taneleri senaryosu, oyunculuk performansları ve atmosferiyle çok konuşulmaya devam edecek. BKM imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP