Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'i yaralayan Göztepe taraftarı tutuklandı - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2077334฿%-1.29448

Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’i yaralayan Göztepe taraftarı tutuklandı

Kan dökülen İzmir derbisinde, Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç‘in kafasına korner direği ile vurarak yaralayan Göztepe’li taraftar tutuklandı. Dün akşam göz altına alınan ve ifadesinde, alkollüydüm ne yaptığımı hatırlamıyorum diyerek kendini savunan saldırgan taraftar cezaevine gönderildi. Göztepe Altay maçının 19. dakikasında, Altay tribünlerinden Göztepe aile tribünlerine atılan fişekle bir taraftar ağır olmak üzere 3 kişi yaralanmıştı.

GÖZTEPE TRİBÜNLERİNE FİŞEK ATMA ANLARI

Video kaldırıldı.

Göztepe Altay maçında fişekle yaralanan taraftar

Bunun üzerine maç 22. dakikada yaralıların olduğu haberinin verilmesi üzerine hakem tarafından maç duraklatıldı. Bu esnada bir Göztepe taraftarı elinde korner direği ile koşarak Altay kalecisinin kafasına defalarca vurarak yaralamıştı. Olayın ardından müdahale edilen şahıs güvenlik güçleri tarafından göz altına alındı. Verdiği ifadede alkollü olduğunu ve olayı hatırlamadığını söyleyen holigan Göztepe taraftarı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaylarla ilgili toplam 21 kişi göz altına alınmıştı. Konuyla ilgili kamera kayıtları incelenme ve soruşturmalar devam ediyor.

ALTAY KALECİSİNİN KAFASINA DİREKLE VURDULMA ANLARI

göztepe altay maçında çıkan olaylar

FİŞEKLERİ AMBULANS ŞÖFÖRLERİ SOKMUŞ

Stada işaret fişeklerinin ambulans şoförleri tarafından çantalarının içerisinde tuvalete soktukları ve buradan Altay taraftarlarına verildiği öğrenildi. Ambulans şirketi olayla ilgili açıklama yaparak, suçluların cezalandırılacağını söyledi.

GÖZTEPE ALTAY MAÇINDA ÇIKAN OLAYLARIN KAMERA KAYITLARI

Video kaldırıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP