İzmir Karabağlar Belediyesi Karbel işçileri grev başlattı - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2076784฿%-1.30755

İzmir Karabağlar Belediyesi Karbel işçileri grev başlattı

İzmir Karabağlar Belediyesi Karbel işçileri, geçinemiyoruz, eşitlik, adalet ve iş huzur istiyoruz diyerek greve başladılar.

İzmir Karabağlar Belediyesi’nde çalışan Karbel işçileri, aldıkları maaşların yetersiz olduğunu belirterek grev başlattılar. Adalet, eşitlik ve denge istiyoruz diyen belediye çalışanları, enflasyon altında ezildiklerini ve geçinemediklerini ifade ettiler. İzmir Karabağlar Belediyesi önünde toplanan belediye çalışanları grev başlattılar.

İzmir Karabağlar Belediyesi Karbel işçileri grev başlattı

Geçinemiyoruz!

Karbel işçileri, Karabağlar Belediyesi önünde toplanarak konuşma yaptılar. Aldıkları maaşların enflasyon oranlarının altında olduğunu, geçinemediklerini ve zam istediklerini belirttiler. Belediye işçilerinin birçok açıdan ayrımcılıkla karşı karşıya olduğunu, ağır ekonomik koşullar altında yaşam mücadelesi verdiklerini dile getirdiler.

İzmir Karabağlar Belediyesi Karbel Grev

Eşitlik ve Adalet İstiyoruz!

Daha 1 sene öncesinde yaptığımız toplu iş sözleşmesinde aldığımız kazanımlar ve kazanımlardan sonrasında da, 6 aylık dilimlerle enflasyon ve refah payları ile korumaya çalıştığımız ücretlerimiz, 1 yıl öncesindeki ücretlere geri dönmüştür. Buradan sesleniyoruz, gelirde adalet istiyoruz, eşitlik istiyoruz, denge istiyoruz ve iş huzuru istiyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP