Hep Makarina 2 sözleri Nahya bey & Yellowossi - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2042762฿%-2.15521

Hep Makarina 2 sözleri Nahya bey & Yellowossi

Nahya Bey ve Yellowossi ikilisinden bir video daha geldi. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Hep Makarina 2 isimli video sosyal medyaya damgasını vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taklidini yaparak ünlenen sosyal medya fenomeni Muhammed Nur Yahya Hep Makarina 2 isimli bir video daha paylaştı ve o video viral oldu. Hazırlanan videonun, sözleri oldukça dikkat çekici. Türkiye’nin sorunları ve ekonomik kriz ele alınmış. Nahya bey, kürsüye çıkarak konuşma yapacağı sırada, Yellowossi ve ekip arkadaşları imalı sözler söylüyorlar. Erdoğan’ı canlandıran Nahya bey ise, onların bu sözlerine, TOGG, Kaan, uzay gibi yapılan projelerden bahsederek cevap veriyor.

Hep Makarina 2

https://www.instagram.com/reel/C4LS-WLNL0s/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

hep makarina-2

Eğlenceli bir mizah dilinde yapılan bu ülke sorunları videosu, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi. Yüzbinlerce izlenen videoya, binlerce yorum yapılmaya devam ediliyor.

hep makarina 2 sözleri
hep makarina 2 sözleri nahya yellowossi

Erdoğan taklidi yapan Muhammed Nur Nahya bir açıklama sırasında önce kendisini bölen Yellowossi ve ekibine kızıyor. Ardından Yellowossi’nin ekonomiden yakınmaya başladı. Nahya’nın İHA, TOGG ve uzaya gidilmesine rağmen sürekli şikayet eden Yellowossi’ye, ‘Biz diyoruz uyoruz göklerdeyiz, siz diyorsunuz ‘açız biz ne yeriz’ film gibisiniz diye katıldı size Behzat amiriniz. Hep makarina hep makarina” diyerek yanıt verdi. Makarina 2 sosyal medya kısa sürede yüz binlerce kez izlenirken binlerce yorum aldı.

Hep Makarna 1

İkilinin ilk önce çıkardığı Makarna isimli video.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP