Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 10 Mart izle, Rukiye dosyası - Ege Gazete
DOLAR

32,2795$% -0.01

EURO

35,1757% 0.13

GRAM ALTIN

2.466,28%0,04

ÇEYREK ALTIN

4.001,00%0,10

TAM ALTIN

15.932,00%0,11

BİTCOİN

2112576฿%-0.37399

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 10 Mart izle, Rukiye dosyası

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 10 Mart izle, Show TV kanalının yakından takip edilen programında Rukiye’nin ceza eviarkadaşı stüdyoya gelerek tüm gerçekleri anlattı. Bugün ortaya çıkan bazı gerçeklerle köşeye sıkışan Rukiye neler anlattı?

RUKİYE’NİN CEZAEVİ ARKADAŞI KOĞUŞ MÜESSİLİ ANLATTI!

Yılmaz Kılınç cinayetinde baş şüpheli durumunda olan Rukiye olaydan sonra barut izleri üzerinde bulunduğu için tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 11 ay tutuklu kaldıktan sonra beraat eden Rukiye’nin o dönemde birlikte yattıkları koğuş mümessili stüdyoya geldi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 10 Mart

İşte o açıklamalar; 8 Senedir ceza yattığını söyleyen kadın, ben çok farklı insanlarla yattım neleri tanıdım ama bunun gibisini görmedim, çok iftiracı bir insan dedi. Çocuğu ile birlikte uzakta bir köşede takılır. Bizimle fazla dioloğa girmez sürekli kavga çıkarır. Dirseklerini masaya vurarak kendine zarar vererek beni şikayet etti. Bize cinayetin işlendiği gün Yılmaz Kılınç’ın yanında yattığını söyledi. ( Rukiye cinayet anında tuvalette olduğu ifadesini vermişti )

Rukiye’nin cezaevi arkadaşının açıklamaları

didem arslan rukiyenin cezaevi arkadaşının açıklamaları

Koğuş arkadaşları genel olarak cinayeti Rukiye’nin işlediğini düşünüyorlarmış. Git gide ilginç bir hal alan bu dosyada yeni gelişmeler yaşanmaya devam edecek gibi görünüyor. Kızı Nur Sultan’ın ifadesi alınacak ve gerçekler ortaya çıkacak mı? bunları ilerleyen yayınlarda öğreneceğiz.

Bölüm videosu yayından sonra eklenecek takipte olunuz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP