Ziraat Bankasından Emekli maaşını alanlar iyi okusun - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2045809฿%-2.47681

Ziraat Bankasından Emekli maaşını alanlar iyi okusun

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru paylaştı. Emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alanlar Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden, Türk Telekom hattını kullananlar yurt içi her yöne 750 dakika, 750 SMS ve 5 GB internet paketi Türk Telekom mobil hattını kullananlarla’da sınırsız konuşma hakkına sadece, 12 ay taahhütle ayda 25 TL’ye sahip olacağını belirtti.

emekli-maaslarini-ziraat-bankasindan-alanlarin-dikkatine

Ziraat Bankası‘nın yapmış olduğu bu kampanyadan yararlanabilmek için, Emekli maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyor olmalısınız. Zaten Emekli Maaşınızı Ziraat Bankası Üzerin’den alıyorsanız, tek yapmanız gereken, adresinize yakın olan bir Türk Telekom resmi bayisine kimliğiniz ile başvuru yapmanız yeterlidir. Banka’nın yapcağı işlemler sonrasında, Ziraat Bankası müşterisi olduğunuz anlaşıldığında, bu kampanyadan yararlanmaya başlıyacaksınız.

Kampanya’nın Koşulları

Emekli Maaşları’nı Ziraat Bankası üzerinden alan müşteriler cep telefonundan, SMS kısmına girip “ZIRAAT” yazıp boşluk bırakıp, TC Kimlik Numaranızı yazarak Türk Telekom’a ait olan 5555’e mesaj göndererek kampanyadan faydalanmaya başlayabilirsiniz. Veya başka bir yöntem ise, Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp, Türk Telekom müşteri temsilcisine bağlanarak kampanya ile ilgili bilgi vererek kampanyadan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Kampaya Onaylandığın’da

Başvurduğunuz kampanya onaylandığında, Ziraat Bankası Emekli tarifesi, yurt içi her yöne 750 dakika, 750 SMS, 5GB internet paketi ve Türk Telekom mobil hattını kullanan kullanıcılar ile sınırsız konuşma hakkına’da sahip olacaksınız. Bu kampanya’nın taahhütsüz aylık ücreti, KDV ve ÖİV dahil 40 TL’dir. Türk Telekom faturalı hat tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için ise KDV ve ÖİV dahil 54 TL’dir. Kampanya kapsamında aylık tarife ücretlerinde sabit 15 TL indirim uygulanacaktır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP