Sedat Peker'in sağ kolu Emre Olur, BAE'den getirildi - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2068111฿%0.96483

Sedat Peker’in sağ kolu Emre Olur, BAE’den getirildi

Suç örgütü ele başı olduğu iddiası ile hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in danışmanlarından ve sağ kolu olarak bilinen Emre Olur Türkiye’ye deport edildiği iddia edildi. Sedat Peker’in Türkiye devlet adamları hakkında yaptığı açıklamalar ve iddialar doğrultusunda yakalama kararı bulunan Peker Birleşik Arap Emirlikleri’nde ikamet ediyor. Peker adına açıklamalar yapan Emre Olur’un 3 gün önce Arnavutluk’tan BAE’ye geçtiği fakat oturum işlemlerinin yapılmadığı ve havalimanından geri gönderildi iddia edildi.

erk acarer gazeteci twitter

Açıklamaları yapan Erk Acarer’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Olur’un ilk önce Türkiye güvenlik güçlerine teslim edildiğini ve İstanbul’a getirildiğini söylemişti. Daha sonra bir tweet paylaşan Acarer, Olur’un Arnavutluk vatandaşı olduğu için, avukatlarının deport kararına itiraz sonrasında Arnavutluk Havalimanı’nda tutulduğunu belirtti.

Emre Olur’un Arnavutluk vatandaşı olduğu gerekçesi ile Tiran Havalimanı nezarethanesinde göz altında tutulduğu belirtildi.

emre olur kimdir

EMRE OLUR KİMDİR?

Sedat Peker Basın Danışmanı olarak tanınan Emre Olur, sosyal medya yöneticisi olarak biliniyor ve aynı zamanda Beşiktaş Kongre üyeleri arasında yer alıyor. Beyaz TV’de öncesinde ise Flaş TV’de bazı programlara yorumcu olarak katılmıştı. Emre Olur adı ilk olarak sanatçı Gökhan Özoğuz’un, sosyal medya platformu Twitter’ daki hesabından yaptığı açıklamada 15 Temmuz gününün katliam günü olduğunu ve kutlanmaması gerektiğini savunmasında sonra aldığı tepkiler sırasında gündeme gelmişti.

dönem bilgi güvenliği ve sosyal medya uzmanı olduğu belirtilen Emre Olur Twitter hesabından Gökhan Özoğuz’a sert tepki göstermişti. Emre Olur’un Twitter profilinde Bilgi güvenliği ve sosyal medya uzmanı yazıyor. Beyaz Tv’de canlı yayınlara da katılan Emre Olur, Sedat Peker’e olan yakınlığıyla da biliniyor. Peker’in birçok etkinliğine katılıyor, onunla birlikte görüntü veriyordu. Son olarak Sedat Peker’in yurt dışına kaçmasıyla birlikte bir kez daha gündeme geldi. Peker’de medya dünyasından bazılarının eleştiriler yöneltmesi üzerine bazen cevapların Emre Olur’dan geldiği görülmeye başlandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP