Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 5 Mart 2022 Rukiye Yılmaz Kılınç - Ege Gazete
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

TAM ALTIN

16.166,00%1,11

BİTCOİN

2161521฿%-0.11838

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 5 Mart 2022 Rukiye Yılmaz Kılınç

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme son bölüm olan 5 Mart Cuma günü yeni detaylar ortaya çıktı. Bir gün öncesinde de Rukiye’nin cezaevi arkadaşı yayına telefonla bağlanarak açıklamalar yaptı. Mersin Silifke’de 10 yıl önce yaşanan sır cinayet dosyayı araştırılmaya ve dosyanın görüşülerek 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç’ın katilinin bulunma çabaları devam ediyor. Rukiye aylardır canlı yayında olmasına ve her gün yeni gelişmeler yaşanmasına rağmen, medyanın yakından takip ettiği dosyada şu ana kadar çok önemli olan bir delil yada bir sonuç elde edilemedi.

didem arslan yılmaz’la vazgeçme rukiye yılmaz kılınç

Rukiye ve öldürülen Yılmaz Kılınç olayı nedir?

Bundan 10 yıl öncesinde Mersin’in Silifke ilçesinde şüpheli bir cinayet gerçekleşiyor. 73 yaşında olan Yılmaz Kılınç evinin barakasında yatağında yatarken yüzüne çok yakın mesafeden tüfekle ateş edilerek vahşi bir cinayete kurban gidiyor. Olayın olduğu zamanlarda Kılınç, Rukiye ile evli ve o zaman 4 yaşında olan kız çocukları var. Kılınç’ın öldürülme esnasında tuvalette olduğunu söyleyen Rukiye, kızları Nur Sultan’ın eşinin yanında yattığını ifade ediyor. Olaydan sonra, beyninin döndüğünü, ellerini yıkadığını ve kızlarının üstünü yıkadığını söylüyor. Kocasını kimin vurduğunu bilmediğini ve görmediğini söyleyen baş şüpheli konumunda olan Rukiye’nin üzerinden barut izleri çıkıyor. Verdiği çelişkili ifadelerden ve bazı delillerden sonra tutuklanan Rukiye 11 ay cezaevinde yatarak serbest kalıyor. Cinayetin işlendiği silah henüz bulunamadı ve ortaya çıkması için araştırılıyor.

DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA 4 MART FULL İZLE

DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA 4 MART FULL İZLE

Rukiye ve Murat birbirini suçlamaya devam ediyor!

Kılınç’ın çocukları Mercan ve Murat Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvurarak babalarını, kendisinden 45 yaş küçük üvey anneleri Rukiye tarafından öldürüldüğünü iddia ediyorlar. Fakat Rukiye, katilin eşinin oğlu Murat’ın olduğunu üstüne basa basa her seferinde dile getiriyor..

Rukiye, yaklaşık 2 aydır programda her gün bulunuyor ve bir çok çelişkili ifadeler vermeye devam ediyor. Alaycı tavırları, esprili bir şekilde yada ağızından kaçırarak kocasını öldürdüğünü söyleyerek tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Rahat tavırlar sergilemesi, bazı zamanlar da sinirlenerek hakaretler etmesi, hatta Mercan’a saldırmaya çalışması bile oldu.

didem arslan yılmaz’la vazgeçme son bölüm 5 mart 2022

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 4 Mart

rukiye’nin cezaevi arkadaşı konuştu

Rukiye’nin cezaevinde beraber yattıkları bir arkadaşı telefonla yayına bağlanarak bildiklerini anlattı. Rukiye çocuğunu sürekli dövüyor ve deli numarası yapıyordu. Rüyasında, bazı şeyleri görmeseydin ölmeyecektin dediğini duyduk dedi. Ben tahliye olacaktım ve 2 günüm vardı, o sırada Rukiye bana silahın yerini bir Allah bilir bir de ben bilirim dediğini söyledi. Fakat benim başka bir dosyam gelince tahliye olamadım ve söylediklerinden pişman olan Rukiye tutuştu dedi.

Köyün muhtarı canlı yayına bağlandı

Kendisine bazı sorular sorulan muhtar, istenilen cevapları tam olarak veremedi. Telefon kayıtlarında Rukiye’nin araması olduğu halde ve 25 saniyelik konuşmayı kabul etmedi. Ben Şaban ve Murat’ı akşam kahveden önce görmedim dedi fakat jandarmaya verdiği ifadesinde söyledikleri ortaya çıktı.

5 mart bölümü yayından kısa bir süre sonra buraya eklenecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP