Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 7 Mart 2022 - Ege Gazete
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

TAM ALTIN

16.166,00%1,11

BİTCOİN

2166754฿%0.0784

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 7 Mart 2022

Dikkat çeken dosyaları ele alan program Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 7 Mart izleme videosu hafta içi her gün Show TV kanalının web sitesinde yayınlanıyor. Şuanda çözülmeye çalışılan Yılmaz Kılınç Rukiye dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam edecek. uzun süredir canlı yayında olan Rukiye, kendisine yöneltilen soruları cevaplarken çelişkili ifadeler vermesi dikkatlerden kaçmıyor. İşlenen dosyalar bir çok sosyal medya platformlarında da takip edilmekte.

Yılmaz Kılınç Rukiye dosyası

didem arslan yılmaz’la vazgeçme rukiye 7 mart 2022

Mersin Silifke’de 10 yıl önce işlenen vahşi cinayet gizemini hala daha korumaya devam etmekte. Yatağında yatarken yakı mesafeden yüzüne ateş edilerek vurulan Yılmaz Kılınç’ın oğlu Murat ve kızı Mercan üvey anneleri Rukiye’nin babalarının katili olduğunu düşünüyorlar. Son olarak Cuma günü, Rukiye’nin cezaevi arkadaşı yayına bağlanarak, rüyasında “bazı şeyleri görmeseydin ölmezdin” dediğini duyduğunu söyledi.

Didem Arslan Yılmaz rukiye

Tahliye olmama 2 gün kala Rukiye, “silahın yerini bir ben bir de Allah bilir” dediğini ifade etti. İddiaları kabul etmeyen Rukiye suçlamaları kabul etmedi.

Ortadan kaybolan 19 yaşındaki Cansu dosyası

didem arslan yılmaz’la vazgeçme cansu 7 mart 2022

Diğer yandan 19 yaşındaki kayıp olan Cansu dosyası görüşülmeye devam ediliyor. Cuma günü, komşu makbule hanım telefonla canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulunmuştu. programa gelen ihbarlar ve bazı tanıklar genel olarak Cansu’nun annesi ile anlaşamadığını söylüyor. Bu dosyada ilgi çeken önemli bir konu ise, günlerdir Cansu’yu gören yerini bilen hakkında bilgisi olan kimsenin yayına bağlanmaması oldu. Cansu’nun lise arkadaşı yayına telefonla bağlandı ve Annesine, senin kızının maddeye başlama sebebi sensin dedi. Cansu, annesi dövdüğü için maddeye başladı ve annesinden nefret ederdi dedi. Şimdiye kadar onlarca kez evden kaçan ve son kaçışından beri ortadan kaybolan Cansu dosyası araştırılmaya devam ediyor.

7 Mart Cansu dosyasında kaportacı Volkan ve Barış konuştu

didem arslan cansu

Gaziantep’li Mehmet Ali dosyası

didem arslan yılmaz’la vazgeçme mehmet ali 7 mart 2022

1,5 yıl önce Gaziantep’te evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve ailesinin oğullarının hayatından endişe ettiğini söylediği Mehmet Ali dosyasında yeni gelişmeler yaşanacak. Funda isimli kadın yayına telefon bağlanmış ve yaptığı açıklamalarda genel olarak sıkıntı Ahmet lakaplı şahısın Mehmet Ali’nin başına iş getirdiğinden bahsediyor.

Didem Arslan Yılmaz Gaziantep’li Funda

Ali’nin cezaevinden yeni çıkan arkadaşı yayına bağlanarak bildiklerini anlatmıştı. Funda’yı tanıdığını ve daha önce beraber çalıştıklarını söyleyen kadın yayına bağlanarak, Funda çok tehlikeli bir kadın bir çok insanın başını yaktı dedi. Bunlar Gaziantep’te çete, ben bunlardan canımı zor kurtardım dedi. Onu zaten Antep’te herkes tanıtıyor örgüt gibi bir şeyler Mehmet Ali’yi öldürtmüş olabilirler dedi. Funda’nın üzerine giderseniz bu olayı çözersiniz şeklinde konuştu.

Funda ise, ben 4 evlilik yaptım her birinin 2 şer tane cinayeti var, ben nereden bileyim düşmanlarımın arattırmadığını söyleyerek suçlamaları red etti. Didem Arslan Yılmaz, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne çağrıda bulunarak Funda’nın çocuğun kaybı ile kesinlikle bilgisi var ama konuşmuyor diyerek emniyete ihbarda bulundu.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 7 Mart 2022

Yeni bölüm videosu yayından sonra eklenecektir, sitemiz ege gazete yi tekrar ziyaret ediniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP