Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme izle 25 Şubat 2022 - Ege Gazete
DOLAR

32,2795$% -0.01

EURO

35,1757% 0.13

GRAM ALTIN

2.466,28%0,04

ÇEYREK ALTIN

4.001,00%0,10

TAM ALTIN

15.932,00%0,11

BİTCOİN

2112576฿%-0.37399

Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme izle 25 Şubat 2022

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 25 Şubat 2022 tarihli yayında, Yılmaz Kılınç cinayeti ve Gaziantep'te kaybolan Mehmet Ali dosyası işlenmeye devam edildi. Yeni gelişmelerin yaşandığı programın detayları yazı devamında.

25 Şubat Cuma Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme programında her gün olduğu gibi yine yeni gelişmeler yaşandı. Yılmaz Kılınç cinayeti çözülmeye çalışılırken bir yanda çocuğu Mehmet Ali’nin uzun zamandır kayıp olduğunu söyleyen anneye yardımcı olunmaya çalışılıyor.

Yılmaz Kılıç cinayetinde eski eşi Rukiye şüpheli

Mersin’de 14 yıl önce korkunç bir cinayete kurban giden Yılmaz Kılınç cinayeti hakkında araştırmalar devam ediyor. Kendisinden 45 yaş büyük olan Yılmaz Kılınç ile evlenen Rukiye cinayetin baş şüphelisi durumunda. Bugün yayınlanan bölümde uzun zamandır merak edilen ve ulaşılmaya çalışılan barakaya ulaşıldı. Karlarla çevrili iz bile bulunmayan yolda 1,5 saat yürüyerek barakaya ulaşan Didem Arslan Yılmaz’ın ekip arkadaşları olay yerinde çekim yaptılar.

Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme rukiye yılmaz kılınç cinayeti

Kanlı battaniye ve kanlı çizmelerin olduğu cinayetin işlendiği yeri görüntülediler. Raporlara göre alnının ortasına dayanılan tüfekle vurularak öldürülen talihsiz adamın katili kim? Eski eşi Rukiye mi? yoksa bir başkası mı araştırılmaya devam ediyor. Rukiye, katilin dışarıdan baraka bölümünden tüfekle ateş edilmiş olduğunu söylüyor. Uzmanların açıklamalarına göre yakın mesafeden ateş edilerek öldürülmüş olduğu ortaya çıkmıştı. Çelişkili ifadeler, söylemler ve hareketlerde bulunan Rukiye üzerinde yoğun bir şekilde şüpheler devam ediyor.

Rukiye kızına uyku ilacı mı verdi?

Olay yeri inceleme sırasında eve gelenlerin Rukiye’nin küçük kızının çok uykulu ve sersem bir şekilde olduğu söylendi. canlı yayında kendisine kızına olay günü ne verdiği soruldu. Uyuşturucu madde veya uyku ilacı olabileceği düşünüldü fakat Rukiye bir şey vermediğini ve çocuğun uykusuz olduğunu söyledi.

Rukiye’nin abisi canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Gaziantep’te kaybolan Mehmet Ali’nin başına ne geldi?

didem arslan yılmaz’la vazgeçme mehmet ali

Gaziantep’te uzun zaman önce ortadan kaybolan ve kendisinden haber alınamayan Mehmet Ali’nin annesi ve teyzesi canlı yayında bulunması için yardım istemişlerdi. Daha önce Mehmet Ali, uyuşturucu madde kullanmış ve ticaretini yapmış. Ahmet isimli bir şahısla aralarında silah ve para alışverişi konusunda küfür yüzünden husumet yaşanıyor. Annesinin iddialarına göre, 3 araba ile 4-5 şahıs genci öldüresiye dövüyorlar ve video görüntüleri de canlı yayında verildi.

Funda canlı yayına bağlandı

Bugün canlı yayına Mehmet Ali’ye yakın olduğu söylenen ve günlerdir ismi geçen Funda telefon ile bağlandı. Funda, bu çocuk evet benim yanıma çok gelip gidiyordu, kendisine kimseye muhtaç olmasın başını belaya sokmasın diye para veriyordum. Üst baş aldığımda doğrudur, ben Mehmet’i kendi evladım gibi görüyordum dedi.

didem arslan yılmaz mehmet ali

Ne yaptıysa Sıkıntı Ahmet yaptı!

Sıkıntı Ahmet lakaplı şahıs, isterlerse bana zarar versinler ama ne yaptı ise o yapmıştır dedi. Sıkıntı Ahmet’in Özlem denen kadından Mehmet Ali’yi kıskanması soruldu. Uyuşturucu madde kullandıkları için her şey olabilir bir bilgim yok dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP