Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Özlem canlı yayına bağlandı - Ege Gazete
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

TAM ALTIN

16.166,00%1,11

BİTCOİN

2157895฿%0.35878

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Özlem canlı yayına bağlandı

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme son bölümde Ali Borazan‘ın yanında zorla tutulduğu iddia edilen Özlem canlı yayına bağlanarak iddialara cevap verdi. Ali Borazan Özlem‘in yanında zorla değil kendi rızası ile kaldığını söylüyor ama kamera karşısına çıkmasını istemiyordu. Didem Arslan Özlem‘in kendini kameraya göstermesini iyi olup olmadığını ve kendi rızası ile kalıp kalmadığını öğrenmek istiyordu ama Ali izin vermiyordu. 16 Mart yayınında Ali’nin evine polisler baskın düzenledi ve evde bulunanları karakola götürmüşlerdi.

Didem Arslan Ali Borazan Özlem

Didem Arslan 17 Mart 2022 yayınında Ali Borazan’ın evinde görüntülü görüşme yapıldı, Özlem bu sefer kamera karşısına geçti ve kendi rızam ile Ali Borazan’ın yanında kalıyorum dedi. Özlem’in annesi ve abisi programın canlı yayınında, biz senin arkandayız korkma yanımıza gelebilirsin dediler. Didem Arslan ve stüdyoda bulunan herkes Özlem’den yüzündeki maskeyi indirmesini için çok ısrar etti. Gözlerinin altında morluk olduğu söyleniyor fakat bir türlü maskeyi indirip yüzünü göstermeyen Özlem iyi olduğunu ve yasaklı madde kullanmadığını söyledi. Yayında bulunan Cansu, Özlem’in şiddet gördüğünü ve yasaklı madde kullandığını tekrar söyledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Ali Borazan Özlem canlı yayın

Özlem benim karım

Ali Borazan, Özlem benim eşimdir karım dedi, fakat hem Özlem hem de kendisi başka insanlarla evli durumdalar. Cansu, ben bugün detaylarla birlikte 5 sayfalık dilekçe yazdım ve savcıya ilettim dedi. Bugünün özeti, hiç bir şekilde Ali ve Özlem şiddet, şantaj, zorla tutulma ve yasaklı madde olayı olmadığını söylediler. Yarın ve sonraki günler neler yaşanacak, gerçekler ortaya çıkacak mı? izleyip göreceğiz.

Didem Arslan Özlem Ali Borazan canlı yayın bağlantısı

didem arslan özlem ali borazan canlı yayın

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP