Kısmetse Olur Aşkın Gücü 17. bölüm full izle, 30 Aralık, Cansel Oğulcan Ayrıldı mı? - Ege Gazete
DOLAR

32,2671$% 0.13

EURO

35,1488% 0.18

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

TAM ALTIN

16.166,00%1,11

BİTCOİN

2137117฿%-1.01533

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 17. bölüm full izle, 30 Aralık, Cansel Oğulcan Ayrıldı mı?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 30 Aralık Cuma akşamı sürprizlerle dolu 17. bölümü ile Youtube kanalında yayınlanıyor. Ortalık bugünde karışıyor, bir yandan da keyifli anlar yaşanacak. Kadınlar arasında şıklık yürüyüşü yapılacak. Merak edilen bütün detaylar haber sonunda eklenen son bölüm full izleme linkinde verildi.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 17. bölüm full izleme linkini haberin sonunda paylaşıyoruz. Yeni bölüm 30 Aralık Cuma günü Youtube kanalında saat 18:30’da yayınlanmakta. Yılbaşına özel geçecek lan programda şıklık yarışı birincisi kim oldu? Kadınlar evde şıklık yarışı yaptılar, erkeklerde onlara puanlar verdi.

kısmetse olur aşkın gücü şıklık yarışını kim kazandı

CANSEL VE AYBÜKE NEDEN KAVGA ETTİ?

Aşkın Gücü 17. bölümde eğlenceli anlar yaşanırken bir o kadar da sinirler gerilecek ve bir süre ortam yine gergin bir hal alacak. Dün Aybüke ve Cansel arasında yaşanan kavgadan dolayı sinirler oldukça gerilmiş ve tansiyonlar yükselmişti. İlk önce Aybüke Cansel’e laf atarak yılan dedi. Bu sözü duyduktan sonra hızlıca Aybüke’nin yanına giden Cansel Aybüke’nin üzerine yanlışlıkla içecekten döktü.

kısmetse olur aşkın gücü cansel aybüke kavgası

Özür dilemesini isteyen ve dilemedikten sonra da Aybüke elindeki meyve suyunu Cansel’in üzerine boşalttı. Bu hareketlerden sonra ikili karşılıklı olarak birbirinin üzerine yürüdü.

kısmetse olur aşkın gücü cansel aybüke kavgasında sarı kart cezası

AYBÜKE CANSEL SARI KART CEZASI ALDI!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü evinde yaşanan kavgadan sonra ev halkı tarafından ayırılan ikili ile Öykü Serter konuştu ve savunmalarını dinledi. Her ikisi de birbirini suçladı fakat hatalarını kabul ederek yaptıklarından utandıklarını söylediler. Bunun üzerine programın sunucusu Öykü Serter her ikisine de sarı kart cezası vererek uyardı. Eğer iki sarı kart daha görürlerse yarışmadan otomatikman diskalifiye olacaklar.

AŞKIN GÜCÜ CANSEL VE OĞULCAN AYRILDI MI

CANSEL VE OĞULCAN AYRILDI MI?

Şimdiye kadar evde iyi giden bir ilişkiler olan Cansel ve Oğulcan arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Cansel’in evde pilates yapması ve Oğulcan’ın kıskanması üzerine ikili arasında sorunlar başladı. Pilates ve başka bir kaç yaptığı konuşmadan dolayı kalbi kırılan Oğulcan göz yaşlarına hakim olamadı. Henüz sevgili olarak adlarını koymadıkları ilişkileri ve Cansel’in daha tanımaya çalışıyorum demesi de ipleri kopartan sözlerden biri oldu. Cansel ben pilates yapacağım görürsün demesi üzerine, Oğulcan sen beni bulursan görürsün diye cevap verdi.

kısmetse olur aşkın gücü cansel oğulcan ayrıldı mı

Eğlenmeyi ve dans etmeyi sevdiğini söyleyen Cansel sıkıldığını söyledi. Daha sonra Tuğçe’de gitti dedi ve sinirleri bozularak ağlamaya başladı. Aralarını düzelip düzelmeyeceğini zamanla izleyip öğreneceğiz.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 30 ARALIK İZLE 17. BÖLÜM

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 30 ARALIK İZLE 17. BÖLÜM

Bölüm tek parça olarak saat 18:30’da buraya eklenecek. Eklendi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP