Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2. bölüm full izle, 13 Aralık - Ege Gazete
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

TAM ALTIN

16.166,00%1,11

BİTCOİN

2134089฿%-1.05757

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2. bölüm full izle, 13 Aralık

Youtube kanalında yeni bölümleri ile 5 yıl aradan sonra başlayan yarışma programı, Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2. bölüm full izle videosu eklendi. 5 yılın ardından tekrar takipçileri ile buluşan programda önceki gün Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları tanıtıldı. Verdiğimiz üstteki linke tıklayarak detaylı tanıtım sayfasına ulaşabilirsiniz. 9 erkek ve 9 kadının yer alacağı evde bakalım kimler hayatının aşkını bulacak?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2. bölüm

Yarışmanın ilk gününde herkes heyecan içerisinde idi. Erkekler tek tek kadınlar evine gelerek kendilerini tanıttılar ve sorulan sorulara cevap verdiler. Bazıları şimdiden gözlerine birilerini kestirdi bile. Haftanın 6 günü yayınlanacak olan yarışma Kısmetse Olur Aşkın Gücü bölümlerini sitemizden her gün takip edebilirsiniz.

Henüz daha 2. gün olmasına rağmen ev içerisinde hem kadınlar hem erkekler arasında gergin anlar yaşanmaya başlandı. Diğer yandan kadınlar evinde tartışmalar sürerken duygusal anlarda göz yaşlarını tutamayanlar oldu. Aybüke ve Yaren arasında atışma yaşandı. Erol ve Zeyd arasında da tartışma büyüdü ve gergin anlar yaşandı.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2. bölüm erol ve zeyd kavgası

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 2. BÖLÜM İZLE

https://youtu.be/4gSot_hCjT0
KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 2. BÖLÜM İZLE

3. BÖLÜM FULL İZLE

https://youtu.be/DGgUi2SG2zE
3. bölüm

Bölüm full olarak kısa süre içerisinde eklenecektir. Eklenmiştir.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 2. BÖLÜM İZLE

Yeliz Eliaçık kimdir?

kısmetse olur aşkın gücü yeliz kimdir

Erhan Saffan kimdir?

kısmetse olur aşkın gücü erhan

Yaren Dağ kimdir?

kısmetse olur aşkın gücü yaren

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tüm Yorumlar (1)
  • Aslihan
    1 yıl önce
    2 0

    Arkadaşlar kismetse olur’u binlerce kez izleyen biri olarak söylüyorum evet ilk sezon gibi hiçbir program o zevki veremez onlar ilk onlar unutulmaz ama kıyas yapmak yerine bunu da kendi içinde değerlendirelim bence bakalım beklentimizi karşılayacak mi ileri bölümlerde daha yolun başındayız. Şeydanur ve Aybüke konusunda Şeydanur’un haklı olduğunu düşünüyorum Şeydanur aynı soruyu Aybüke’ye yöneltiltiginde Aybüke evirip çevirip hep farklı cevaplar verdi. Bu sezon kızlarının Estetik ve modern görünüşlü olmalarına rağmen hiçbirinin tatlı olmaması ama kismetse olur 16 cıların rüküş kombinlerine rağmen tatlı olmaları peki…Aslında güzelliğin ve çekiciliğin doğallık sebep olduğunu anlıyoruz…

HIZLI YORUM YAP