Kısmetse Olur Aşkın Gücü 28. bölüm full izle, kim elendi? 12 Ocak - Ege Gazete
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

TAM ALTIN

16.166,00%1,11

BİTCOİN

2154230฿%-0.0811

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 28. bölüm full izle, kim elendi? 12 Ocak

Youtube kanalında yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü 28. bölüm full izle olarak, 12 Ocak Perşembe günü yayınlanıyor. Bu akşam eleme yapılan eleme heyecanında kim elendi? Eve kim veda etti? soruları bugün yayında cevap bulacak.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi 28. bölüm

Bugün açılacak sürpriz kutudan ne çıkacağı ise merak konusu oldu. Sedat, Öykü hanım artık o kutuyu çalacağım ben diyor.

Kimler koruma altına alındı? Bu hafta erkekler ve kadınlar evinin liderleri kimler oldu? Merak edilen soruların cevapları bu akşam saat 18:30’da bu sayfa altına eklenecek yeni bölüm videosunda olacak. Furkan’ın evden diskalifiye edilmesinden sonra programa bir kişi daha gelecek. Haftanın favori kadın ve erkeği de bu akşam belli oluyor. Bugün ağırlıklı olarak gergin bir gala gecesi bizi bekliyor olacak. İtiraflar, dedikodular, yüzleşmelerle dolu akşamda eğlenceli anlarda yaşanacak.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 28. bölüm

İLİŞKİ DURUMLARI

Tolga ve Aybüke ilişkisi dolu dizgin bir şekilde yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz bölümde baş başa yemek yiyen çift aralarındaki ilişkiyi daha da güçlendirmeye çalıştılar. Aybüke Tolga’ya, sen bu evden bugün çık, hiç düşünmeden arkandan bende çıkar gelirim dedi.

Cansel ve Oğulcan ilişkisi ise sallantılı bir şekilde devam etmekte. Oğulcan’ın üzerine haddinden fazla gitmeye başlayan Cansel şöyle diyor, ben onu tanıdığımda, heybetli, ağır başlı bir adamdı ve içerisinden ana kuzusu, minnoş bir şey çıktı dedi.

Yaren ve Erhan ilişkisi, yeni barışan ikilinin arası şimdilik iyi sayılır. İlerleyen günlerde nelerin yaşanacağını göreceğiz.

kısmetse olur aşkın gücü elif sedat ilişkisi

Sedat ve Elif birbirlerini tanımaya devam ediyorlar. Çağrı ve Elif arasında yakınlaşmalar var.

ELİF SEDAT’A TRİP YAPIYOR!

Elif, Sedat’ın yanına geleceğine, kadınlar evinde rap yapmasına bozuluyor ve demek ki önceliğin farklıymış diyerek trip atıyor.

https://youtu.be/RQYoVsjjL7Q
aşkın gücü ELİF SEDAT

AŞKIN GÜCÜ 4. HAFTADA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evine bu hafta veda eden isimlerden fotoda olan iki isim Eslem ve Serdar oldu. Fakat geçen hafta iki kişi elendiği için bu hafta elenen olmadı.

AŞKIN GÜCÜ 28. BÖLÜM 12 OCAK İZLE

Bu haftanın favori isimleri

https://youtu.be/1dW85FVK8n4
aşkın gücü haftanın favorileri

ÖNCEKİ BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Yayın saatinde elenen yarışmacıyı paylaşacağız. Paylaşıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP