Kısmetse Olur Aşkın Gücü 32. bölüm izle, Sedat ve Erhan kavgası 17 Ocak - Ege Gazete
DOLAR

32,2233$% 0.05

EURO

35,1388% 0.02

GRAM ALTIN

2.502,22%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%1,18

TAM ALTIN

16.209,00%1,19

BİTCOİN

2139830฿%-0.79485

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 32. bölüm izle, Sedat ve Erhan kavgası 17 Ocak

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 17 Ocak Salı günü 32. bölüm full izle yayını saat 18:30’da Youtube kanalında yayınlanıyor. Erhan ve Sedat kavgası güne damgasını vuracak. Kart cezası aldılar mı? merak konusu oldu. Erkekler ve kızların evinde yaşanan gelişmeler ve daha fazlası için son bölümü kaçırmayın.

Aşkın Gücü uygulamasını indirerek sevdiğiniz isimlere pozitif, sevmediklerinize de negatif oy verebilirsiniz. Yaşanan gelişmelerden haberdar olmak ege gazete sitemizi takipte kalınız.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü tolga aybüke

Aşkın Gücü evinde şuan arası ve ilişkileri en iyi olan çift tartışmasız Aybüke ve Tolga çifti. Her geçen gün aşklarını daha da çoğaltarak yaşıyorlar. Birbirlerine aşkım demeye bile başladılar. Tolga, bugün Aybüke’ye sürprizler yaptı ve çiçek vererek birlikte dans ettiler. Yaren Erhan ilişkisinde bir değişiklik yok. Simge, önceki bölümde Bilek ile aramızda bir gelişme yok dedi. Evde Simge’nin başka talipleri olduğu için, Bilek elini çabuk tutarak aralarını düzeltmek istiyor diye düşünüyor.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü cansel oğulcan

Cansel Oğulcan çiftinin arasındaki buzlar eridi ve ilişkilerini toparlamaya başladılar. 31. bölümde birbirlerine sarılarak duygusal anlar yaşadılar.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü elif sedat

Elif ve Sedat henüz bir ilişki için net bir adım atamadılar. Hala birbirlerini tanımaya çalışıyorlar. Dün ikilinin arasında estetik burun muhabbeti yapıldı. Sedat, burnunun estetik olduğu çok belli, hatta alnında yazsa bu kadar belli olmaz dedi. Hemen arkasından, ama gözlerin güzel olduğu için kapatıyor diyerek durumu toparladı.

Kısmetse Olur 32. bölümde bugün Sedat ve Erhan arasında çıkan tartışma büyüdü ve sen adam olsan lafı üzerine Erhan Sedat’ın üzerine yürüdü.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 32. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

KAVGA ANLARI

https://youtu.be/hPJ5dGjYuXc
aşkın gücü kavga anları

Programın diğer bölümleri için sitemizi takipte kalınız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP