Kısmetse Olur Aşkın Gücü 34. Bölüm izle, kim elendi? Oğulcan Cansel'e yüzük taktı! - Ege Gazete
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

TAM ALTIN

16.166,00%1,11

BİTCOİN

2166754฿%0.0784

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 34. Bölüm izle, kim elendi? Oğulcan Cansel’e yüzük taktı!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 34. bölüm full izle olarak yayınlanan bölümde şok gelişmeler yaşandı. Gala gecesinde kim elendi? Oğulcan Cansel’e yüzük taktı ve ilişkilerinin adını koydular. Aybüke ve Tolga arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Oğulcan Cansel’e yüzük taktı

Kısmetse Olur evinde her geçen yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Önceki bölümde Erol, Yeliz’e yüzük ve kolye takmıştı. Bu bölümde ise Oğulcan Cansel’e pembe odada güzel bir sürpriz yaparak yüzük takıyor. Birden pembe odaya çağırılan Cansel odaya gittiğinde çok heyecanlanacağı ve mutlu olacağı anlar yaşıyor. Odayı süsleyen Oğulcan, büyük bir peluş ayı ve çiçekler ile Cansel’i mest etti. Oğulcan, evde her gelen sana yazıyor, başın bağlansın istiyorum dedi ve parmağına taktığı yüzükle ilişkilerinin adını koymuş oldular.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Oğulcan Cansel aşkı

Evde yaşanan bu gelişmeler diğer adayları biraz kıskandırmış durumda. Yaren ve Aybüke’de Tolga ve Erhan’dan aynı sürprizleri beklemeye başladılar bile. Aybüke Tolga’ya ne demek 5 sene sonra senle evleneceğim, beni oyalayıp her şeyi yapacak mısın? dedi. Kırmızı odadan tavırlı şekilde ayrılan Aybüke’yi gören Tolga şaka mı? bu diyerek tepkisini gösterdi.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ KİM ELENDİ?

Gala gecesinde elenen yarışmacı adayın kim olduğu yayın saatinde paylaşılacak.

https://youtu.be/CWRDdfAY9WI
KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ KİM ELENDİ?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP