Kısmetse Olur Aşkın Gücü 39. bölüm izle, Aybüke ve Tolga barışıyor 25 Ocak - Ege Gazete
DOLAR

32,2266$% 0.07

EURO

35,3900% 0.29

GRAM ALTIN

2.502,69%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.056,00%1,40

TAM ALTIN

16.247,00%1,42

BİTCOİN

2135561฿%-1.12717

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 39. bölüm izle, Aybüke ve Tolga barışıyor 25 Ocak

Kısmetse Olur Aşkın Gücü evinde bugün 39. bölümde yepyeni gelişmeler yaşanacak. Bir süredir arası bozuk olan ve ayrılan çift Aybüke ve Tolga tekrar barışacaklar. Yeliz ve Erol ilişkisinde henüz bir barışma yaşanmadı.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 39. bölüm izle, Aybüke ve Tolga arasındaki buzlar eriyor ve çift yeniden barışıyorlar. Erol ve Yeliz arasında ipler kopmuş durumda ve henüz bir barışma yaşanmadı. 25 Ocak 2023 yayını yine dolu dizgin geliyor. Youtube kanalında saat 18:30’da haftanın altı günü yayınlanan programın detayları Ege Gazete sitemizde yer almakta.

kısmetse olur aşkın gücü aybüke ve tolga barıştı mı

AYBÜKE VE TOLGA BARIŞTI!

Bir kaç gündür araları bozulan hatta kopma noktasına gelen favori ikili Aybüke ve Tolga bu bölümde nihayet barışacaklar. Kısmetse Olur Aşkın Gücü‘nde, günlerdir birbirlerine kırıcı laflar söylediler ve hararetli tartışmalar yaşadılar. Aybüke Tolga’ya, artık seni istemiyorum anlamıyor musun? bitti artık dedi. Fakat Tolga, bu işin peşini bırakmadı ve defalarca Aybüke’ye yanaşarak barışmaya çalıştı. Bu çabaları sonuç verdi ve sonunda evin favorisi olan çift barıştılar. Aybüke Tolga’yı kırmızı odada öpücüklere boğarak hasret giderdiler.

YELİZ VE EROL İLİŞKİSİ BİTTİ Mİ?

YELİZ VE EROL AŞKINDA SON DURUM

Kısmetse Olur Aşkın Gücü, Yeliz ve Erol arasında yaşanan gerginlikler hat safhaya ulaştı ve bir türlü olumlu gelişmeler yaşanmıyor. Dün yayınlanan bölümde ikili arasında çıkan tartışmadan ve ayrıklıktan sonra Erol hastaneye kaldırıldı. Birbirlerine karşı konuşurken sert şekilde konuşan ve şiddetli şekilde konuşan ikili anlaşamıyor. Bu sefer Yeliz adım atmaya çalıştı fakat Erol, artık dönüşü olmayacağını söyledi. Dünkü yayında, Yeliz’e taktığı tek taş yüzüğü çıkartıp parçaladı.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü erol ve yeliz kavgasında yüzük parçalandı

YÜZÜK TAKTIKTAN SONRA DEĞİŞTİ!

Yeliz, ben kendisine gittim ama hiç bir şekilde konuşamadık. Parmağıma yüzüğü taktıktan sonra benim üstüme çok düşmeye başladı. Kısıtlamalar artınca bende ona taktığım gibi yüzüğü çıkartırım dedim, dedi. Evde bulunan diğer adaylar da ikilinin arasını yapmaya çalıştılar fakat hiç bir sonuç alamadılar. Yeliz kendisine sorulan Erol’un seni sevdiğine inanıyor musun sorusuna şöyle cevap verdi. Evet beni sevdiğine inanıyorum fakat, ona güvenmiyorum, bu evden çıkarsak onunla evlenmeyi düşünmüyorum. Çünkü Erol bu hayatı bırakamaz dedi.

YELİZ’İN EROL HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ

https://youtu.be/bfG1DHH3jPQ
YELİZ’İN EROL HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ

AYŞENUR VE TUĞÇE KAVGASINDA SARI KART CEZASI!

Kısmetse Olur‘da dün yayınlanan 38. bölümde birbirlerine giren Ayşenur, Öykü Serter tarafından uyarılarak kartla cezalandırıldı. Kavga nasıl başladı? Ayşenur Tuğçe’ye bana el hareketi yapma o parmağını kırarım dedi. Tuğçe’de nasıl kırıyorsun kır bakalım parmağını deyince, Ayşenur’da benle dalgamı geçiyorsun diyerek Tuğçe’nin üzerine yürüdü.

Bu nedenle Ayşenur sarı kart cezası aldı. 3 sarı kartı gören kırmızı kart sayılarak direk diskalifiye oluyor.

kısmetse olur aşkın gücü tuğçe ayşenur kavgasında sarı kart cezası

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 39. BÖLÜM TANITIMI

https://youtu.be/0fOe-ML5Vps
KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 39. BÖLÜM TANITIMI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP