Kısmetse Olur Aşkın Gücü 46. bölüm izle, Cansel ve Elif kavga etti! - Ege Gazete
DOLAR

32,2253$% 0.05

EURO

35,1622% 0.1

GRAM ALTIN

2.502,17%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%1,18

TAM ALTIN

16.209,00%1,19

BİTCOİN

2136828฿%-0.98394

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 46. bölüm izle, Cansel ve Elif kavga etti!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2 Şubat 2023 Perşembe günü yayını 46. bölümü ile devam ediyor. Bugün kızlar evinde gerilim yaşanıyor ve Cansel ile Elif kavga ediyorlar.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 46. bölüm izle, 2 Şubat 2023 Perşembe yayınında yine evde şenlik var. Bir yandan romantik anlar yaşanırken, bir yandan evde kızlar arasında kavga çıkıyor. Cansel yine rahat durmuyor ve bu seferde Elif ile kavgaya tutuşuyor.

KIZLAR EVİNDE KAVGA

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2 Şubat yayınında evde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Kızlar evinde Cansel ve Elif sözlü tartışmaya girdi ve sonrasında mevzular büyüdü. Araya arkadaşları girerek ikiliyi ayırdı. Daha önce Aybüke ile girdiği kavgada sarı kart gören Cansel bu sefer ceza alacak mı? merak konusu oldu.

kısmetse olur aşkın gücü cansel elif tuğçe kavgası

YAREN VE ERHAN AŞKI GÜÇLENİYOR!

Bir süredir birlikte olan ve zaman zaman tartışarak ayrılan çiftin ilişkisinde şuan her şey yolunda gidiyor. Her defasında birbirlerine olan sevgilerini dile getiren ikili sarmaş dolaş görüntüler veriyor. Yaren Erhan aşkı bugün Yaren’in annesinin Kısmetse Olur evine görüntülü olarak bağlanması ile daha çok güçlenecek. Annesi Erhan için, sakalına taktığı yüzük ve saçının uzun olmasını ben beğendim diyor. Yaren’de, Erhan tam annemin sevdiği gibi birisi diyor.

kısmetse olur aşkın gücü yaren ve erhan aşkı güçleniyor

İlişkilerini dolu dizgin yaşayan çift bugün kırmızı odada buluşarak romantik anlar yaşıyor ve dans ediyorlar. Birbirlerine aşk dolu bakışları izleyicilerin gözünden kaçmıyor. İlerleyen zamanlarda aralarında neler yaşanacak? zamanla hep birlikte göreceğiz.

CANSEL VE OĞULCAN KIRMIZI ODADA AŞK TAZELEDİ!

Araları şimdilik iyi olan çift Cansel ve Oğulcan bugün kırmızı odada aşk tazeleyecek. Cansel elinde yemek tepsisi ile odaya geliyor ve Oğulcan’a kendi elleri ile yediriyor.

kısmetse olur aşkın gücü cansel ve oğulcan kırmızı odada aşk tazeledi

BATUHAN VE TUĞÇE ARASINDA AŞK BAŞLIYOR!

Geçtiğimiz hafta erkekler evine katılan Batuhan ve kızlar evinden elenen sonrasında tekrar geri dönen Tuğçe ile aralarında aşk kokusu geliyor. Birbirlerini tanımaya devam eden ikiliye Öykü Serter nasıl gidiyor? diye sordu. Her ikisi de her şeyin yolunda olduğunu ve tanımaya devam ettiklerini söylediler. Bugün Tuğçe kızlar arasında bir gerilim yaşanacak.

https://youtu.be/vSjCXoMcSLs
kısmetse olur aşkın gücü batuhan ve tuğçe ilişkisi

SEDAT VE SİMGE AŞKI BAŞLIYOR!

Sedat ve Simge birbirlerini tanımaya çalıştıklarını söylüyor ve tam olarak adını koyamasalar da aralarında yeni bir aşk başladığı belli oluyor. Dün yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü 45. bölümde, çiftin arasında yakınlık başlamış ve temas kurmuşlardı.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2 Şubat Tanıtımı

https://youtu.be/6-t4hU5X-cs
Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2 Şubat

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP