Kısmetse Olur Aşkın Gücü 47. bölüm izle, 3 Şubat, Tolga ve Zeyd kavgası - Ege Gazete
DOLAR

32,2253$% 0.05

EURO

35,1622% 0.1

GRAM ALTIN

2.502,17%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%1,18

TAM ALTIN

16.209,00%1,19

BİTCOİN

2136828฿%-0.98394

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 47. bölüm izle, 3 Şubat, Tolga ve Zeyd kavgası

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 3 Şubat 2023 Cuma gününde yine olaylar çıktı ve sinirler gerildi. 47. bölümde Tolga ve Zeyd arasında tansiyon oldukça yükseldi.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 3 Şubat 2023 Cuma yayınlanan 47. bölüm izle de, ortam yine geriliyor ve olaylar bir türlü bitmek bilmiyor. Bugün yaşanan en önemli gelişmelerden biride Tolga ve Zeyd arasında yaşanan yüksek gerilim. Aybüke ile tekrar sorunlar yaşamaya başlayan Tolga agrasif olamaya başlıyor ve Zeyd ile kafa kafaya geliyor.

Tolga ve Aybüke arasında yine sorunlar başladı

Daha önce şiddetli bir şekilde tartışarak ayrılan Aybüke ve Tolga kısa bir süre önce barışmış ve kaldıkları yerden devam ediyorlardı. Geçtiğimiz günlerde yavaş yavaş başlayan sorunlar büyümeye ve tartışmaların yaşanmasına neden oldu. Aybüke Tolga’ya, eksiksin, eksiklerin var ve ben bunları tamir etmekten sıkıldım diyor. Aralarında olan sorunları çözemeyen AYTOL çifti ayrılacak mı? yoksa sorunları çözerek devam edecekler mi? Şimdilik kesin bir şey yok, izleyip sonucu göreceğiz.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 47. bölüm izle, 3 Şubat, Tolga ve Zeyd kavgası

Yaren: Erhan, birazda kanka takılalım

Yaren ve Erhan ilişkisinde şuan her şey yolunda gözüküyor. Birbirlerine olan tutkulu bakışları ve sarmaş dolaş evde gezmeleri aralarında aşk olduğunu izleyicilere aktarmakta. Dün yayınlanan bölümde, Yaren’in annesi görüntülü görüşme yaparak Erhan’la tanıştı. Erhan hakkında övgü dolu sözler söylemesi ve iyi anlaşmaları duygu dolu anlara sahne oldu. Erhan’ Yaren’in annesini kızınıza aşığım dedi. Yaren bu bölümde, kırmızı odaya çıktıkları Erhan’a şakayla karışık birazda kanka takılalım diyor.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 3 Şubat, Tolga ve Zeyd kavgası

Zeyd ve Tolga arasında yüksek gerilim!

Aybüke ile arasında sorunlar yaşayan Tolga kendisini kışkırtan Zeyd’in üzerine yürüyor ve kafasını kafasına temas ettirerek ortamı geriyor. Aybüke’ye bana sonrada diyorsun kırmızı kart yeme, diyerek kendisini kışkırttıklarını ima ediyor. Bundan sonra evde herkesle tartışacağım diyor.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü çağrı ve şeyda ayrıldı mı

Şeyda ve Çağrı arasında sorunlar bitmiyor!

Henüz yeni bir ilişkiye başlayan Çağrı ve Şeyda arasında aşılamayan sorunlar baş gösterdi. Çağrı’nın yazdığı şiire verdiği tepki Çağrı’yı kızdırdı ve şiir yazdığı kağıdı yırtıp attı. Bu hamleden sonra Şeyda da, ona alınan çiçeği götürüp çöpe attı. İkili arasında yaşanan bu büyük sorunları aşabilecekler mi? İlerleyen günlerde anlayacağız.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 3 ŞUBAT 2023

https://youtu.be/6YmpjF8z3cA
KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 3 ŞUBAT 2023

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP