Kısmetse Olur Aşkın Gücü Furkan neden diskalifiye oldu? neden elendi? - Ege Gazete
DOLAR

32,2635$% 0.11

EURO

35,0623% 0

GRAM ALTIN

2.501,83%0,08

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

TAM ALTIN

16.166,00%1,11

BİTCOİN

2134005฿%-1.06539

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Furkan neden diskalifiye oldu? neden elendi?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 10 Ocak 2023 tarihli yayında şok gelişme yaşandı ve Öykü Serter Furkan’ın diskalifiye olduğunu söyledi. Peki Furkan neden diskalifiye edildi? neden elendi? diyerek programın takipçileri arama yapıyor. Detayları yazının devamında verdik.

FURKAN NEDEN ELENDİ? DİSKALİFİYE OLDU?

Dün yayınlanan son bölümde evde bir kişinin eksik olduğu ve bu isminde Furkan olduğu anlaşılmıştı. Bu durumu merak edenler için sunucu Öykü Serter eve gelerek açıklamada bulundu. Sunucu yaptığı açıklamalarda şunları söyledi; Furkan’ın yarışmaya başvururken ön eleme aşamasında yapılan seçilme kriterlerinde bazı önemli bilgileri bizlerden sakladığını öğrendik. Çok önemli olan bu durumu ne yazık ki yeni öğrenmiş durumdayız. Bu nedenle yarışmacı Furkan’ın diskalifiye edilmesine karar verdik dedi. Ve bu durumlar içinde diğer yarışmacılar içinde geçerli olduğunu söyleyerek herkesi uyardı.

kısmetse olur aşkın gücü furkan neden diskalifiye

Sosyal medya paylaşımlarıyla ifşa etti!

Furkan sosyal medyada programın bir kurgu olduğunu ve insanların kandırıldığını söyledi. Beni parayla satın alamazsınız diyerek, halkın kandırıldığından bahsetti.

kısmetse olur aşkın gücü furkan neden elendi, sosyal medya paylaşımı

Yeni yarışmacı katılacak!

Serter, Furkan diskalifiye olduğu ve bir kişi eksildiği için, erkekler evine yeni bir yarışmacının katılacağını söyledi. Bu yarışmacının kim olduğu henüz açıklanmadı.

AŞKIN GÜCÜ 11 OCAK 27. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP