Mahkum 8. bölüm fragmanı izle 3 Şubat - Ege Gazete
DOLAR

32,2233$% 0.05

EURO

35,1388% 0.02

GRAM ALTIN

2.502,22%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%1,18

TAM ALTIN

16.209,00%1,19

BİTCOİN

2139830฿%-0.79485

Mahkum 8. bölüm fragmanı izle 3 Şubat

Fox TV kanalının en sevilen dizileri arasında yer alan Mahkum 8. bölüm 3 Şubat Perşembe günü seyircisi ile buluşuyor. Yine heyecan dolu bir bölümle karşımıza çıkan dizinin Mahkum 8. bölüm fragmanı izleme videosu eklendi.

Mahkum 7. bölümde neler yaşanmıştı?

27 Ocak 2022 Mahkum bu hafta ki bölümünde, savcı  Fırat Bulut her şey hatırlamaya başlar fakat kızı için hatırlamıyor numarası yapmaya devam eder. Barış da ona inanmaya başlar ama kendini garantiye almak için sevk edilmesini ister. Fırat tam başka yere sevk edilecekken  hücreye Barış Yesari yazar ve bunu Barış görünce geri alınmasını ister müdürden.

mahkum 8. bölüm fragmanı 3 şubat


Barış Yesari yani aslında Savaşın yerine geçen Savaş Yesari Fırat’ın her şeyi hatırladığını anlar.
Savcı Fırat, karısını Barış Yesari  ve asistanının öldürdüğünü ve tehdit edildiğini hatırlar. Fırat avukatına her şeyi anlatır ve ondan yardım ister. Cemre Ali’yi bulup Fırat’ın kızının yerini öğrenmeye çalışır. Ali de Nazlıyı bulmamaları için kaçırmaya devam eder. Ali Nazlı’yı polise vermek ister ama Nazlı korktuğu için gitmek istemez. Nazlı’nın ateşi yükseldiği ve öksürmeye başlayınca Ali onu doktora götürür. Sasha’da hastaneye gelince onu tekrar kaçırır fakat Nazlı zatürre olmuştur.

Savcı Fırat koğuştan kurtarmak için bir oyun düzenler. Sağlık taramasında koğuştaki arkadaşına kendini bıçaklattırır ve bıçağı Savaş Yesari’nin cebine koyarlar. Savaş Yesari buna karşılık onun gittiği hastahaneye gitmek için kendi elini keser.

Fırat Bulut’u kaçması için yanında görevli olarak gelen ölen karısının kardeşi ona artık inandığını söyler ve ona kaçmasına yardım eder.
Fırat Bulut kızının hastanede olduğunu bildiği için onu aramaya başlar ve acil bölümünde bulur onu. Nazlı babasını görür konuşur fakat hasta olduğu için tekrar uyur o sırada kapıyı biri açar ve orada bölüm biter.

MAHKUM 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP