4 Mart 2022 En Hamarat Benim final günü iki yarışmacı diskalifiye oldu,1. kim? - Ege Gazete
DOLAR

32,4577$% 0.23

EURO

34,6588% 0.16

GRAM ALTIN

2.391,53%0,49

ÇEYREK ALTIN

3.939,00%0,03

TAM ALTIN

15.727,00%0,00

BİTCOİN

1845390฿%-7.52656

4 Mart 2022 En Hamarat Benim final günü iki yarışmacı diskalifiye oldu,1. kim?

Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim 4 Mart final gününde kim birinci oldu? Kiraz hanımın evine konuk olan yarışmacılar ev sahibine temizliği ve yemekleri konusunda puanlarını verdiler. Aralarında mesajlaşarak puan isteyen iki yarışmacı diskalifiye oldu. İstanbul Kadıköy’de oturan Kiraz hanımın temizliği ve hamaratları konusunda rakipleri bakalım neler söyledi?

Kiraz Değerli kimdir?

Aslen Tokat’lı olan yarışmacı 48 yaşında ve apartman görevlisi. 33 senelik evli, 3 çocuğu ve 3 torunu var. Evimi bırakın apartmanı bile temizlerim, benim yaptığım temizliğimden anlaşır ve temizlikte iddialıyım. Mutfakta hızlıyımdır, elim çabuktur, 1 olmadan bu yarışmadan gitmem diyor.

En Hamarat Benim yarışmasında kurallar çiğnendi!

Kiraz ve Ramazan’ın birbirlerine telefon numarası vererek mesajlaştıkları ve puanlamalar için birbirine destek olmaları ortaya çıktı. Yarışmanın format gereği ve kuralları gereği, birbirinden uzakta oturtularak ve aralarında konuşma yapılmamasını sağlanıyor. Fakat telefondan mesajlaşmalar ortaya çıkınca herkes şok yaşadı.

EN HAMARAT BENİM 4 MART KİM 1. OLDU

Durumun ortaya çıkması ise, aralarında anlaştıktan sonra Ramazan’ın Kiraz’a 3 puan vermesinden dolayı durumu itiraf eden ev sahibi telefonunu getirerek mesajlaşmaları göstererek durumu itiraf etti.

DİSKALİFİYE ANI

DİSKALİFİYE ANI

Kadir Ezildi çok sinirlendi ve diskalifiye etti!

Kadir Ezildi, olayla ilgili siz beni ve set ekibini enayi yerine koymuş oldunuz dedi. Ramazan ve Kiraz’ı yarışmadan puanlama sırasında diskalifiye etti.

Bir hafta boyunca birbirlerine puan veren yarışmacılar, olaylı final gününde 2 yarışmacı diskalifiye olduktan sonra Kadir Ezildi’nin verdiği puanlarla iki yarışmacı birinciliği paylaştı. Şule ve Feride birinciliği olarak 15 bin TL ödülü paylaştılar.

Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim 4 Mart final günü

Birinciliği paylaşan Şule hanım çok emek verdiğini ve çocuklarından ayrı kaldığını söyledi. Birinciliği paylaştığını öğrenerek sevinç göz yaşlarına boğuldu.

En Hamarat Benim 4 Mart 2022

EN HAMARAT BENİM 4 MART

EN HAMARAT BENİM 4 MART

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP