Aşık olduğu adamı kızına karşı tercih etti! Fulya İle Umudun Olsun - Ege Gazete
DOLAR

32,2869$% -0.17

EURO

34,7784% -0.11

GRAM ALTIN

2.408,30%0,63

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%0,00

TAM ALTIN

15.815,00%0,01

BİTCOİN

฿%

Aşık olduğu adamı kızına karşı tercih etti! Fulya İle Umudun Olsun

Fulya İle Umudun Olsun programında 8 Şubat Salı günü ele alınan bir başka konu ise Özlem isimli kadının kızını ve kocasını terk ederek Namık isimli şahıs’a kaçmasıydı. Günlerde işlenen konuda, 8 Şubat Fulya İle Umudun Olsun yayınında yeni gelişmeler bugün yaşandı. Özlem Namık’tan vazgeçmeyeceğini söyledi ve stüdyoya gelmedi.

Fulya İle Umudun Olsun 7 Şubat neler yaşandı?

İsmini vermek istemeyen bir izleyici yayına bağlanarak, ben Gönen’de oturuyordum Facebook üzerinden tanıştık. Bana araba alırız dedi ve ben 8 aylık evliğimi bozdum dedi. Toplam 5 adet bileziğimi aldı ve daha sonra ortadan kayboldu bir daha ulaşamadım dedi.

fulya-ile-umudum-olsun-ozlem-namik

Orada ki kadın da aklını başına alsın kızına yazık etmesin dedi. Namık’ın dolandırıcı olduğunu başka kadınlarına ve kendisine de aynı şeyleri yaptığını söyledi. Benim duyduğum evi sattırıp kayık ve araba alacakmış. Demek ki bu Özlem hanımın evi dedi. Özlem ise bu iddialara hepsi yalan diyerek umursamadı. Kendi öz kızını bile istemeyen ve sarılmayan Özlem’in bu ilgisizliği ve duyarsızlığı herkesin tepkisi çekti.

Bir yandan, ben kocamla boşanmayacağım evi vermeyeceğim ve Namık ile beraber kalacağım demeye devam ediyordu.

FULYA İLE UMUDUN OLSUN 8 ŞUBAT NELER YAŞANDI?

Bugün yayınlanan bölümde, Özlem yayına katılmadı ve Namık’ın yanına döndüğü söylendi. Fulya, evin size kalacağını ve genç kıza da burs sağlayacağını söyle. Duygusal anlar yaşanan yayında baba ve kızı bu haberlere sevinerek teşekkür ettiler.

Fulya İle Umudun Olsun 9 Şubat tanıtım

Fulya İle Umudun Olsun 9 Şubat tanıtım

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP