Bayram Tatilini İzmir çevresinde geçirmek isteyenlere gezi rehberi - Ege Gazete
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

BİTCOİN

2050436฿%-1.17764

Bayram Tatilini İzmir çevresinde geçirmek isteyenlere gezi rehberi

Bayram tatili için gezi rehberi hazırladık. Yaklaşan Bayram Tatili nedeni ile birçok kişi tatil yapılacak yerler aramakta. Aileniz ile birlikte İzmir’de gezebileceğiniz yerleri sizin için listeledik. Güzel İzmir’in güzellikleriyle sizleri baş başa bırakıyorum.

İZMİR TATİL VE GEZİLECEK YERLER

1.ÖDEMİŞ GÖLCÜK YAYLASI

ÖDEMİŞ GÖLCÜK YAYLASI

İzmir’in Ödemiş ilçesinde bulunan Gölcük Yaylası’nda aileniz ile beraber rahatlıkla gezip, piknik yapıp, çadır kurup kamp yapabilirsiniz. Bölgede bulunan bakkal, kafe, cami gibi ihtiyaçlarınızı görebilirsiniz gezip görmenizi tavsiye ederim.

2.ALAÇATI

İZMİR ALAÇATI

İzmir’in Çeşme İlçesinde bulunan Alaçatı İzmir’in güzellikleriyle dolu olan bölgelerinden biridir. Alaçatı turistliğiyle meşhurdur. Ege Denizi’ne kıyısı vardır. Tarihî taş evleri çok meşhurdur burada meşhur ot festivali düzenlenmekte.

3.İZMİR FOÇA

İZMİR FOÇA

İzmir’de bulunan Foça lezzetli ve şifalı bir yerdir. Foça soğuk olsa da oldukça temizdir. Aile plajları ve ücretli özel işletmelere ait plajları da mevcuttur. Foça’da kurutulmuş ot ürünleri alabilirsiniz.

4.ŞİRİNCE KÖYÜ

ŞİRİNCE KÖYÜ

İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyü tarihi taştan evleri, sokakları ve esnafıyla insanları mest eden Şirince köyü turistlerin de çok gezmeye geldiği çok güzel bir yerdir. Aileniz ile birlikte gezerken kaliteli vakitler geçirebileceğinize emin olabilirsiniz.

5.İZMİR BALÇOVA TELEFERİK

İZMİR BALÇOVA TELEFERİK

Balçova İzmir’in yüksek bölgesinde bulunan bir bölgedir. Teleferik, Balçova’nın mahallesidir. Türkiye’nin her Şehri’nden gelen gezginleri, turistleri karşılayan bir yerdir. Teleferiğe binme ücreti 25TL’dir. Pazartesi günleri kapalı olan işletme Salı gününden Pazar gününe kadar açıktır. 10:00 açılış saatidir. Akşam üstü 17:00’a kadar hizmet vermeye devam etmektedir. Görmenizi tavsiye edebileceğim bir yerdir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP