DOLAR

32,5143$% 0.07

EURO

34,9684% -0.16

GRAM ALTIN

2.438,05%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,07

TAM ALTIN

16.193,00%0,07

BİTCOİN

2095181฿%0.26671

a

Dövmeci Ali Borazan, Özlem ve Cansu Didem Arslan Yılmaz’a geldiler

Günlerdir ilgiyle takip edilen programda, kayıp Cansu olayı Özlem üzerinde yoğunlaştı ve Ali Borazan'ın yanında zorla tutulduğu, şiddet uygulandığı söylendi. Bugün Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeç 21 Mart 2022 yayınında olayda ismi geçen 3 isim canlı yayına katıldı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 21 Mart 2022 tarihli yayınına haklarında çok konuşulan dövmeci Ali Borazan ve Özlem katıldı. Cansu ve Özlem’in annesinin yanında zorla tutulduğu söylenen ikili ilk kez stüdyoya gelerek canlı yayına katıldılar. İkili haklarında yapılan açıklamalara ve iddialara cevap verdiler.

Cansu, Özlem ve Ali olayları nasıl başlamıştı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına ilk başvuru yapan ve kızının bulunması isteyen Sabriye hanımdı. Kızının uzun zamandır kayıp olduğunu ve kendisinden haber alamadıklarını, yaşayıp yaşamadığını bile bilemediklerini söyledi. Önceki bölümlerden ve diğer medya konularından haberdar olmak için video galeri bölümümüzü ziyaret ediniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 21 Mart 2022 cansu

Kayıp Cansu bulundu

Kayıp Cansu araştırılırken 22 gün sonra bulunmuş ve programda canlı yayına gelmişti. Annesi ile aralarında sorunlar olduğunu, babasının alkol kullanıp kumar oynadığını ve annesini dövdüğünü anlatmıştı. Daha sonra Ali Borazan isimli bir şahısın yanında bir süre kaldığını ve yüzük taktıklarını söyledi.

cansu ve annesi sabriye

Ali, bir süre sonra Özlem isminde evli bir kadını beraber kaldığımız eve getirdi. Aynı zamanda bana şiddet ve Özlem’e şiddet uyguluyordu ama ben kaçtım demişti. Hatta yanında kaldığı Özlem, zorla tutuluyor olabilir çocuğuna bile şiddet uyguluyor demişti.

DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME 21 MART 2022

https://youtu.be/v6k_99WW2uQ
DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME 21 MART 2022

özlem ali borazan mesajları

Cansu Özlem’i anlattı ortalık karıştı

Cansu’nun bu açıklamalarından sonra olaylar tamamen Özlem’e dönmüş oldu. Ali Borazan‘ın yanında kendi iradesi dışında Ödemiş’te bir evde zorla tutulduğunu iddia eden ilk olarak Cansu olmuştu.

didem arslan yılmaz’la vazgeçme özlem, cansu, ali borazan

Sonraki günlerde Özlem’in annesi Zeliha hanım da yayına katıldı ve aynı iddialar da bulundu. Özlem’in darp edildiğini yüzü ve gözlerinin altının mor olduğu iddia edildi.

cansu ali borazan1

Ayrıca yasaklı madde kullandıklarını ve ticaretini yaptığı söylendi. Canlı yayına görüntülü bağlanan Ali Borazan hakkındaki iddiaları ve suçlamaları kabul etmemiş ve Özlem’i göstermemişti.

özlem ali borazan

Daha sonra eve polis baskını yapılmış ve Özlem, Ali ve Ali’nin annesini karakola götürmüşlerdi.

ali borazan özlem, didem arslan canlı yayın

Gözlerinin altı mor denilen Özlem maskesini indirmedi

Bu olaydan sonraki gün, ikili kamera karşısına geçerek iddialara cevap verdiler. Özlem yüzünde maske ile çıkmış ama ısrarlara rağmen maskesini indirip yüzünü göstermemişti.

didem arslan yılmaz ali borazan özlem

Didem Arslan’ın ekibi tekrar bağlantı kurarak canlı yayına gelmelerini için ikna ettiler ve Özlem ile Ali 21 Mart 2022 tarihli yayına el ele tutuşarak geldiler.

Bu dosya ile ilgili olarak stüdyoda, Özlem, annesi Zeliha hanım ve üvey babası Yakup bey bulunuyordu.

cansu özlem ali borazan didem arslan yılmaz’la vazgeçme

Cansu canlı yayına yüzleşme için katıldı. Cansu’nun annesi Sabriye hanım ve Borazan tartıştılar. Aynı zamanda Ali Borazan Zeliha hanım ve Yakup bey ile de tartıştı. Zeliha hanım bir ara sinir krizi geçirdi ve titremeye başladı.

Özlem, Ali’yi seviyorum kendi rızam ile yanındayım

özlem didem arslan yılmaz’la vazgeçme1

Didem Arslan Yılmaz, Özlem’e senin 2 çocuğun var neden onları bırakıp Ali’nin yanındasın diye sordu. Ben Ali’yi seviyorum bu yüzden kendi isteğimle yanındayım dedi.

cansu özlem didem arslan yılmaz’la vazgeçme

Didem Arslan Yılmaz, Ali Borazan’ı yan stüdyoya gönderdi ve Özlem’le yalnız konuşmak istedi. Bu sırada Cansu ile de yüzleştiler. Ali’den dayak yediğini gördüğünü ve bunu Özlem’e söyleyen Cansu’nun söylediklerini Özlem kabul etmedi ve beni dövmedi dedi.

Özet olarak, çocukların darp ve tütün söndürme izleri bulunduğu raporları ve dayak atma olaylarını Ali Borazan ve Özlem kabul etmediler. Birbirlerini sevdiklerini ve mutlu olduklarını söylediler. Önümüzdeki günlerde konu ile ilgili neler yaşanacak izleyip göreceğiz.

Gelişmeleri yakından takip etmek için ege gazete sitemizi tekrar ziyaret ederek medya alanından tv programları bölümünden takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP