Fulya İle Umudun Olsun 15 Şubat izle, Tülay dosyasında yeni gelişmeler neler? - Ege Gazete
DOLAR

32,2869$% -0.17

EURO

34,7784% -0.11

GRAM ALTIN

2.408,30%0,63

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%0,00

TAM ALTIN

15.815,00%0,01

BİTCOİN

฿%

Fulya İle Umudun Olsun 15 Şubat izle, Tülay dosyasında yeni gelişmeler neler?

Fulya İle Umudun Olsun 15 Şubat 2022 Salı günü 157. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Programda işlenen bazı olayların dosyalarında yeni gelişmeler yaşandı. Özellikle Tülay Ateş’in katili bulunması için araştırmalar genişletildi ve savcılık 6 yıl sonra ifadeleri tekrar aldı.

Fulya İle Umudun Olsun 14 Şubat yayınında, şüpheliler listesinde bir isim daha eklendi. Daha önce Özer’in ismini verdiği Ozan bulundu ve asıl isminin Oktay olduğu öğrenildi. Aynı köyde yaşayan ve komşuları olan Recep 6 yıl önce verdiği ifadesini değiştirdi. Daha önce Tülay’ı evden çıkarak yolda yürürken gördüğünü söyleyen Recep, yeni verdiği ifadesinde görmemişte olabilirim dedi. Canlı yayına Tülay’ın ablası Zekiye’de geldi ve merak edilenler hakkında açıklamalar yaptı.

Oktay iddialar hakkında açıklamalarda bulundu

Fulya İle Umudun Olsun tülay ateş dosyasında gelişmeler

Canlı yayına gelen Oktay Tülay hakkında sorulan sorulara cevap verdi. Ben onunla sadece telefonla 2 kere görüştüm, benden para istemişti ve yüz yüze hiç görüşmedim dedi. Tülay’ın ablası Zekiye ise ben kardeşim telefonunda sana attığı aşk mesajlarını gördüm dedi. Oktay söylenenleri kabul etmedi. Kendisine olay günü görülen kırmızı araba soruldu. Benim arabam yok kullanmayı beceremiyorum dedi. Fulya İle Umudun Olsun 15 Şubat günü yayınlanan programda dosya görüşülmeye devam edecek.

FULYA İLE UMUDUN OLSUN 15 ŞUBAT FULL İZLEMEK İÇİN TIKLA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP