Fulya İle Umudun Olsun 9 Şubat Tülay'ı kim öldürdü? - Ege Gazete
DOLAR

32,2869$% -0.17

EURO

34,7784% -0.11

GRAM ALTIN

2.408,30%0,63

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%0,00

TAM ALTIN

15.815,00%0,01

BİTCOİN

฿%

Fulya İle Umudun Olsun 9 Şubat Tülay’ı kim öldürdü?

Fulya İle Umudun Olsun 9 Şubat 153. bölümü ile Fox TV kanalında ekranlara geldi. Günlerdir ele alınan konulardan biri de Tülay Ateş’i kim öldürdü? katilini bulmaya çalışan Fulya Öztürk ve ekibi olayı aydınlatmak için yoğun çaba sarf ediyorlar.

Programa göre şimdilik şüpheli olan isimler, Tülay ortadan kaybolmadan önce kızı istemeye ailesi ile giden Özer, aynı köyde yaşayan ve komşu olan ve Tülay’ın anne babası. Şuana kadar kesin olarak katil suçlaması yapılabilecek biri yok. Programda konu araştırılmaya görüşülmeye devam ediyor.

Dün canlı yayına bağlanan Özer’in ben bir cenazeye Pazar günü gittim demişti. Ama cenaze sahipleri arayarak bizim cenazemiz Pazartesi günü idi dediler. Ayrıca Özer’in eski bir iş arkadaşı yayına bağlandı ve yalan söylemeye utanmıyor. Pazar günü çalışmadı yalan söylüyor dedi. Özer ise hakkında yapılan suçlamaları kabul etmedi hepsi yalan dedi.

Kaybolan kızın annesi Özer’i ve annesini canlı yayına gelmelerini istedi. Telefon kayıtları çıkartıldı ve Şakir beyin Özer ile yaptığı telefon görüşmeleri hakkında sorular soruldu. Konu araştırılmaya devam ediyor, henüz katil bulunamadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

HIZLI YORUM YAP