Kısmetse Olur Aşkın Gücü 21 Mart full izle, 83. bölüm, Sıla Doğan kimdir? - Ege Gazete
DOLAR

32,3546$% -0.02

EURO

34,7895% -0.02

GRAM ALTIN

2.393,19%-0,14

ÇEYREK ALTIN

3.927,00%-0,65

TAM ALTIN

15.682,00%-0,66

BİTCOİN

1921540฿%2.90745

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 21 Mart full izle, 83. bölüm, Sıla Doğan kimdir?

Kısmetse olur Aşkın Gücü 83. bölümü ile 21 Mart 2023 Salı günü izleyici ile Youtube kanalında buluştu. Merak edilen sorular, Sıla Doğan kimdir, Simge neden diskalifiye oldu? yanıtlar haberimizde verildi.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 21 Mart Salı günü, 83. bölümü ile Youtube kanalında ekrana geliyor. Yeni katılan Sıla Doğan kimdir? İnstagram hesabı nedir? Simge neden diskalifiye oldu? haftanın favorileri kimler? Merak edilenler haberimizde verildi. Her bölümde birbirinden ilginç anlar yaşanırken bu bölümde de yeni gelişmeler yaşanacak. Programın yeni bölümlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Sıla kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı

Bir önceki 82. bölümde, kızlar eşlerini bulma oyunu oynadılar. Gözleri kapatılan kızlar, sıraya dizilen erkeklerin ellerini tutup dokunarak partnerlerini bulmaya çalıştılar. Bu oyunda, Elif’in hemen Sedat’ı bulması ve Tuğçe’nin partnerini hemen bulması dikkatleri çekti. Cansel’de uzun arayışlar sonrasında Oğulcan’ı bulmuştu.

SİMGE NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Kısmetse Olur önceki bölümde, Öykü Serter eve gelerek kızlar evinden Simge’nin diskalifiye edildiğini duyurdu. Peki, Simge neden diskalifiye oldu? Öykü Serter, öncellikle programın kurallarını bir kez daha hatırlattı. Sonrasında, Simge’nin, çekim yapılan alanda, kuliste, diğer yarışmacı arkadaşlarına gösterdiği hal ve hareketlerden dolayı direk olarak kırmızı kart görerek diskalifiye edildiğini açıkladı.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Sıla Doğan kimdir

SILA ERDOĞAN KİMDİR?

Geçtiğimiz hafta elenen yarışmacıdan sonra yerine gelen yeni kadın yarışmacı olan SILA ERDOĞAN takipçiler tarafından merak edildi. Yeni adayın İnstagram hesabı @xsiladogan kullanıcı adıyla olduğu açıklandı. Eve yeni katılan Sıla, esmer erkeklerden hoşlandığını söyledi ve Batuhan’ın ilgisini çekerek onunla dans ettiler. Aralarında bir aşk doğar mı? ilerleyen günlerde izleyip göreceğiz.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 83. BÖLÜM FULL İZLE

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 83. BÖLÜM FULL İZLE

Saat 18:30’da tek parça olarak bölüm eklenecektir. Bölüm tek parça olarak eklenmiştir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HIZLI YORUM YAP